Hae
My Project Is Me

Ei enää ikinä ripsienpidennyksiä – Testissä Magneettiripset

Jokainen tätä blogia yhtään säännöllisemmin lukenut tietää mieltymykseni pitkiin, tuuheisiin ripsiin. Ei siis ihme, että ripsienpidennysten rantauduttua Suomeen, olin minä niitä ensimmäisten joukossa testaamassa ja koukutuin samantien. Pidin ripsiä vuosia, kunnes joskus esikoisen saatuani vuonna 2011 luovuin niistä ensimmäistä kertaa. Tuon jälkeen olen muutamaan eri otteeseen palannut taas käyttäjäksi mutta korkeintaan vuodeksi ja viimeisimpänä oikeastaan ottanut ne vain esimerkiksi loman tms. ajaksi enkä ole huoltoon mennyt kuin korkeintaan kerran.

Ripsienpidennyksiin on helppo koukuttua niiden helppouden ja näyttävyyden vuoksi. Syy omaan lopettamiseen on ollut huoltotiheyden aiheuttama stressi tai jos nyt ei ihan stressi niin vaiva. Kun iltoihin on muutenkin kaikenlaista tekemistä enemmän kuin tarpeeksi, en yksinkertaisesti ole jaksanut kolmen viikon huoltoväliä. Toisekseen olen pelännyt ripsieni kunnon huononemista ja kolmanneksi nousee myös kustannuspuoli.

Perus kertakäyttöripset (mitä muuten voi nimestään huolimatta käyttää useamman kerran), olisivat varmasti olleet varteenotettava vaihtoehto mutta en vain koskaan ole niitä oppinut kauniisti silmiini laittamaan. Liimaa on aina liikaa tai sitten ne repsottavat jostain liiman puutteen vuoksi. Kaikesta yrityksestä huolimatta – ei jatkoon!

Sittemmin markkinoille on kuitenkin tullut magneettiripset, joiden käyttöä moni kertakäyttöripseilijä on kuitenkin kokenut vaikeaksi. Päätin kuitenkin kokeilla ja minusta käyttö on ollut älyttömän helppoa. Ei haittaa jos ei kerralla osu kohdalleen, voi yrittää asettaa ne paremmin välittömästi.  Ei sotkua, ei pelkoa omien ripsien repimisestä poisottaessa ja helppo saada kohdilleen usein heti ensiyrittämällä.

Merkkejä ja valmistajia on muitakin mutta itse ostin Emotionilta testiin G-Lashes merkin näyttävät Glamour-ripset. Hintaa parikymppiä mutta ehdottomasti jokaisen euron arvoinen.  Samalta valmistajalta löytyy myös luonnollisempia malleja mutta tällaisena näyttävien ripsien rakastajana tartuin tietenkin tuohon övereimpään malliin sillä tarkoitus ei ole ollut niitä jokapäiväiseen käyttöön ottaa. Samoilla ripsillä on menty jo kesästä asti ja hyvin pysyvät edelleen kiinni. Alta on helppo havainnoida näiden vaiikutus – ei varmaan tarvitse erikseen kertoa kummassa silmässä ripset on asennettuna.

Suosittelen myös kurkkaamaan tämän postauksen siitä kuinka saada näyttävät ripset kotikonstein

 

6 kommenttia

 1. Emma kirjoitti:

  Kestääkö nää koko illan ja on tukevan tuntuiset??

  • myprojectisme kirjoitti:

   Kyllä kestää. Testattu myös moottoritiellä 120km tuntivauhdissa avoimin ikkunoin ja paikallaan pysyi!

 2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Oi vitsi pitäisi kyllä itsekin ostaa ja kokeilla 🙂

  • myprojectisme kirjoitti:

   Mä olen ainakin ollut täysin myyty näille eli suosittelen lämpimästi

 3. Riitta kirjoitti:

  Kestääkö treenin, hiki jumpan

  • myprojectisme kirjoitti:

   Moikka, Treenatessa en ole vielä päällä pitänyt mutta mielestäni jossain joku kehui kestävän. Ainakin kestäämoottoritellä ikkuna auki ajamisen – tuota treeniä täytyy jokukerta kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *