Hae
My Project Is Me

Aarteita kellarin uumenista

Moikka,

Ihanaa – sain vihdoin ja viimein tänään aikaseksi käydä hakemassa syys/talvikenkiä esiin kellarista ja vietyä kesäkenkiä pois (mulla ei siis todellakaan ole tilaa pitää niitä kaikkia täällä kotona kaapissa). Ballerinoja en viitsinyt vielä viedä kun jos ilmat pysyvät edes tälllaisina, niitä on ihan hyvä vielä käyttää.

Tällaista siis muun muassa löytyi:

Lisäksi säilytän kellarissa pienenvää laatikkollista vaatteita, joihin en mahdu (sekä siis tietty nyt kesävaatteita myös). Laatikko on pakattu aikanaan raskauden edetessä ja sieltä on pikku hiljaa voinut kaivella kaikkea pois. Tänään sain sieltä käyttööni farkut, cityshortsit sekä yhdet harmaat suorat housut.. Vielä jäi odottelemaan muutamat farkut ja housut parempia päiviä 🙂

Tämän vuoksi en muuten tällä hetkellä kauheasti osta uutta koska uskon vakaasti vaatekokoni pinenevän vielä vuoden loppuun mennessä. Niin ja kellarimme on tuollainen lämmitetty versio, eli siellä säilyy tavarat hyvin seuraavaan käyttökauteen saakka:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.