Hae
My Project Is Me

Kampaajan unelma

Olen huono kampaajalla kävijä ja edelliskerrasta on tainnut vierähtää jo lähestulkoon vuoden päivät. Olen kyllä ollut menossa kampaajalle jo useamman kuukauden ajan mutta lykännyt sitä aina eteenpäin.

Osittain lykkääminen on johtunut puhtaasti rahasta sillä kampaamokäynnit eivät ole edullisimmasta päästä. Olen joutunut todistamaan huonoja kokemuksia kun olen lähtenyt etenemään puhtaasti hinnan perässä. Poikkeuksiakin on, eli edullinen hinta ei suinkaan aina ole tarkoittanut huonoa laatua ja yhtälailla korkea hinta ei ole välttämättä taannut toivottua lopputulosta. Katastrofaalisista lopputuloksista en kahta kertaa lukuunottamatta ole onneksi joutunut koskaan kärsimään mutta sitä hyvää, wow-efektiäkään ei ole syntynyt sen jälkeen kun omat luottokampaajani ovat muihin hommiin siirtyneet. Niinpä olen jatkanut etsintöjä Sen Oikean löytämiseksi.

image

Hiukset

Nyt olisi oikeasti aika siirtyä ammattilaisen osaaviin käsiin sillä nykyinen pehkoni alkaa olla siinä kunnossa ettei harjaamisesta meinaa tulla mitään. Hiukset ovat jatkuvasti takussa vaikka kaikista kuivimmat latvat napsinkin itse pois kuukausi sitten. Lisäksi ne ovat jotenkin latistuneen oloiset ja täysin vailla minkäänlaista mallia.

En kuitenkaan ihan tarkkaan tiedä mitä haluaisin ja melkein toivoisin että voisin sanoa kampaajalle että tee mitä näet parhaaksi, kunhan hiukseni saa laitettua myös kiinni. Tietysti tällaisessa tapauksessa luotto kampaajaan täytyy olla melkoinen, jotta lopputulos on molempia miellyttävä. Visioit kun voivat eri ihmisillä vaihdella melkoisesti.

Jos sinulla on suositella hyvää kampaajaa (PK-seutu)  tai satut olemaan itse sellainen ja uskoisit että voisit loihtia tähän kuontaloon eloa, niin kerro ihmeessä. Täältä löytyy pitkä, paksuhko tukka käsiteltäväksi; Melkoinen kampaajan unelma (vai sittenkin painajainen)

image

 

12 kommenttia

 1. Miski kirjoitti:

  Mun luottokampaaja on Veera Tikkurilan Bombonissa! Suosittelen lämpimästi ?

 2. Valkeakuu kirjoitti:

  http://www.kiaras.fi/
  Mun luottokampaaja tuolla on Niina.

  Tietysti toisen aarre voi olla toisen roska ja toisinpäin.
  Joten onnea etsintään 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Sinäpä sen sanoit, eli pelkkä toisen kehu ei välttämättä tee kenestäkään ”sitä oikeaa” itselle. Nyt on kuitenkin kysytty vinkkejä eikö tarvitse ihan sokkona lähteä arvaamaan tuhansista vaihtoehdoista 🙂

 3. Punttimimmi kirjoitti:

  Menin myös vuosien tauon jälkeen kampaajalle ja yritin katsoa etten nyt ihan halvimmalle mene koska ajattelin että se tarkoittaa huonoa. Mutta pelkkä hinta ei taida kertoa mitään! 😀

  http://punttimimmi.fi/2016/06/09/mita-siella-kampaajalla-oikein-kavikaan/

  • jennie kirjoitti:

   Kiitti linkistä, kävinkin sepostamassa pitkät pätkät tästä sulle suoraan. Lopputulos on kuitenkin sun kohdalla onneksi hyvä.

 4. Rita kirjoitti:

  Studio Star viidennellä linjalla Kalliossa. Olen käynyt heillä jo 8 vuotta. Kahden kaveruksen omistama pikkukampaamo, tekevät juuri toiveidesi mukaan jutut :). Ja edullinenkin, pitkien hiuksien leikkaus maksaa mulle (ja mulla kerroksittainen tyyli) 35e! Tämä sisältää pesun, leikkauksen ja föönäyksen :).
  http://www.studiostar.fi/

 5. Tann-ja kirjoitti:

  Parturikampaamo Ink (katso facesta, löytyy paljon kuvia malleista!) 🙂
  Charlott tai siis Lotta on huippu! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos vinkistä, ihan uusi paikka joten täytyy käydä vilkaisemasssa. Nuo referenssit (eli kuvat) on aina iso plussa!

 6. Jensu kirjoitti:

  Pinniet aivan neuvolan kupeessa. Taitaa olla Tikkurilan edukkaimmat hinnat ja monet tutut on samaa mieltä, helppo päästä samoille aaltopituuksille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.