Hae
My Project Is Me

Olin liian ruma

Minulle on jäänyt yläasteajoista saakka kummittelemaan Suosikki-lehdessä ollut artikkelin otsikko, jona tylysti plagioin omaan postaukseeni. Artikkeli oli lyhyt ja totesi vain sen että Jennifer Aniston ei ollut antanut laittaa jotain hänestä otettua kuvaa lehden kanteen, koska koki olleensa kuvassa liian ruma. Jokainenhan meistä luonnollisesti valitsee itsestään esitettäväksi ne parhaat mahdolliset kuvat, niin myös minä. Voitte varmasti vain uskoa millainen määrä kuvamateriaalia kameraan/puhelimeen kertyykään sitä (muka) julkaisukelvotonta kuvamassaa.

Tämä kuva ei koskaan pääynyt julkisuuteen erinäisistä syistä

Tämä(kään) kuva ei koskaan pääynyt julkisuuteen erinäisistä syistä

Jäin samalla miettimään negaatio-sävytteinen otsikoinnin käyttöä mediassa. Myönnän itse olevani yksi heistä, jotka herkästi klikkailevat IL-otsikoista auki artikkeleita “Paljastuiko nyt liikaa”; “Tunnistaisitko tätä takavuosien teini-idolia”; “Mitä ihmettä tähdelle X on tapahtunut” ja niin edelleen. Tiedän etten suinkaan ole ainoa, sillä usein tämänkaltaiset otsikot ovat myös ne sen hetken luetuimmat yhdessä oikeiden uutisten kanssa. Voisinpa veikata että myös tämä teksti nousee hetkeksi luetuimpieni joukkoon, ihan vain otsikoinnin vuoksi. Kaikkiahan nimittäin kiinnostaa tietää että mihin se Jenni on ollut liian ruma. Ja ihan kuten IL artikkeleissa, myös tässä tekstissä pääsee pettymään kun en olekaan hakeutunut kansikuvamalliksi ja pettynyt siitä karvaasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.