Hae
My Project Is Me

Mielenpäällä juuri nyt

Makuasioista ei pidä kiistellä mutta maksalaatikko – miten sitä voi olla vihaamatta. Ruoasta ei myöskään pitäisi koskaan sanoa että se on pahaa mutta maksalaatikko on. Yritin olla esimerkillinen vanhempi ja söin lautaseni urhoollisesti loppuun – lapset eivät silti tehneet samaa. Esimerkin voimaa ei kuitenkaan pidä aliarvioida ja tämä tapahtui eräänä päivänä ruokapöydässä: tyyppi kaivoi kameransa esiin ja kuvasi annoksensa. Äidin poika <3     Mutta se maksalaatikko. Yök. 

esimerkki

Patalappudirektiivi. Ihan oikeastiko? Törmäsin eräässä yhteydessä tosiasiaan että tulevaisuudessa sellaisia itsekudottuja/virkattuja ”patalappuja” ei saa enää paltalapuiksi kutsua eikä niillä ole muuta virkaa keittiössä, kuin koriste-esineenä oleminen. Vitsikkäintä tässä minusta on se, että tämän direktiivin päättäminen on vaatinut erilaisten euroopan valtioiden suurimpien nimien (siis niiden ketkä siellä eu:ssa istuvat asiosita päättämässä) työtunteja. Mitä ajan ja rahan tuhlausta.

Tytöilläni on samanlaiset, joskin erväriset, legginsit. Sain jo aikaa sitten ajatuksen että haluan ottaa kivan yhteiskuvan tytöistä nämä housut jalassa. Olen oikeasti yrittänyt ja ytrittänyt uudestaan siinä onnistumatta sillä aina toinen on menossa jonnekin muualle kovaa vauhtia. Tai sitten vaihtoehtoisesti on jo liian pimeä. Tai sitten toinen ei ole kuvattavalla tuulella. Tai sitten housut ovat jo sotkettu ruoalla. Päätin luovuttaa ajatuksen suhteen ja tyydyn vain ihailemaan lapsia kuvaavien ammattilaisten taitoa. Miten ihmeessä he onnistuvat?

lintuhousut_1 lintuhousut_2

Ohhoh! Onpas meidän ikkunassa paljon sormenjälkiä.. Niin on muuten sopivalla korkeudella myös kokovartalopeilissä. Ja tv:ssä ja tv-tason lasiovissakin.. Uskotteko jos kerron että niiden peseminen on oikeastaan aikamoista ajanhukkaa. Ihan niinkuin monen muunkin jutun siivoaminen. Ja silti niitä siivotaan kerta toisensa jälkeen tietäen että kohta ne näyttävät taas samalta. Paljonkohan vapaa-ajasta kuluu oikeasti siivoamiseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.