Hae
My Project Is Me

Monta tapaa, yksi tavoite

Moi,

Kuten olen kertonut niin olen pyrkinyt aktivoitumaan venyttelyn kanssa. Ihan rutiinilla tämä ei aina vieläkään tunnu sujuvan mutta parempaan suuntaan koko ajan ollaan menossa. Varsinaista venyttelyrutiinia, sarjana, minulla ei siis vielä ole ja ehkä se osaltaan saa tämän treenimuodon ajoittain ontumaan. Venyttelymahdollisuuksiahan on sen satakunta erilaista ja otetaan esimerkiski vaikka peppu, joka tässä onkin tällä viikolla erityistä huomiota saanut Ripped in 30:n ansiosta. 

Lepäävän jalan asento on vapaa mutta ylläoleva, venytettävä, tuodaan koukkuun toisen jalan päälle ja vartaloa kierretään ylempää jalkaa kohti, ikäänkuin ristiin. saadaan samalla aikaan selkään pienä kiertoliikettä.

IMG_9761

Omiin lempivenyttelyasentoihin kuuluu lisäksi seuraava, jossa toinen jalka tuodaan suoraksi taakse ja edessä oleva koukistetaan. Riippuen henkilöstä, venytys voi tuntua jo pystyasennossa mutta ylävartalon voi myös laskea venytettävän puolen päälle maahan.

IMG_9769 IMG_9768

Vastaavantyyppinen venytys pystyasennossa kysyy jo hieman tasapainoa.

IMG_9765

Ja vielä yksi, joka on minusta melkoisen käytetty muttei omalle kropalleni se paras. En nimittäin iitse saa tässä venytyksessä kunnon tuntumaa elleivät lihakseni ole oikeasti jumissa. Ideana sama kuin ensimmäisessä esitetyssä venytyksessä mutta makuuasennossa.

IMG_9770IMG_9764

Tässä on toki vain osa pakaraan kohdistuvista venytyksistä. Onko jollakulla takataskussaan jokin erinomainen liike, jonka haluaa ehdottomasti jakaa kanssani? Sana on vapaa 🙂

4 kommenttia

  1. Annina kirjoitti:

    Onko kuvat tuoreita? näytätpä hoikistuneen!
    Ps. ihan pakko oli taas aloittaa blogis selaaminen alkuajoista lähtien:)

  2. Irkku kirjoitti:

    Sulla on kaksi lasta – miksi teillä on aina noin siistiä?! EPÄREILUA!

    Mulla on yksi, eikä meidän asunnosta varmaan saisi yhtään kuvaa jossa ei näkyis joku lelu/DVD/vaatemytty. 🙂 No okei, keittiöstä sais mutta siellä oiskin sitten joku puoliksi juotu maitolasi pöydällä tai mustikkatahra tai vähintään murusia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.