Hae
My Project Is Me

Mukavuus ennenkaikkea

Raskausaikana vaatevalinnat kulminoituvat yhteen sanaan: Mukavuus. Tämä pätee varsinkin mitä pidemmälle raskaus etenee ja mitä tukalammaksi odottajan oma olo käy. Kun viime viikonloppuna kävimme ystävänpäiväbrunssilla ravintola Oivassa, oli päälläni hyvin neutraaleja sävyjä.

P1160243

P1160247
Freddyt, ovat perinteisten mammahousujen ohella olleet paljolla käytöllä niiden mukavuuden vuoksi: Vyötärö kun jää niissä sopivasti mahan alapuolelle, eikä siten purista. Paitojen suhteen näin loppuvaiheessa on vain todettava että mitä pidempi malli, sitä parempi. Vaikken siis mikään pitkäselkäinen olekaan niin suurin osa vaatekaappini paitatarjonnasta on jäänyt napa-alueen paljastavaksi ja nyt ensimmäistä kertaa ihan todella ymmärrän myös äitiyspaitojen funktion. Onneksi sentään jokunen käyttövaate vielä löytyy.

P1160241

P1160252

Takki @Vila

Laukku @Aleksi13

Housut @Freddy

Neule @HM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.