Hae
My Project Is Me

Hauiskääntö taljassa kolmella tavalla

Hauiksen treenaamisen luulisi olevan helppoa mutta yllättävän monella siinä tuntuu olevan haasteita.  Minulla on ollut haasteita löytää tuntumaa; Muutamalla tutullani on ollut haasteita löytää tuntumaa ja myös osalla blogini lukijoista on ollut haasteita löytää tuntumaa. Toisilla toiset liikeradat aiheuttavat paremman tuntuman kuin toiset ja kannattaa rohkeasti etsiä ja kokeilla mikä sopisi itselle. Tässä kolme erilaista variaatiota hauiksen treenaamiseksi taljassa. 

Perinteinen hauiskääntö 

Jos googletat hauiskääntö taljassa, saat todennäköisesti tämän liikkeen eteesi. Eli perinteisesti taljaan liitettävällä tangolla hauiskääntöjä. 

Hauiskääntö maaten 

Kun ensimmäisen kerran tätä itse testasin, muistan laittaneeni ystävälleni viestiä että jos ei ole koskaan kokeillut niin kokeilee heti. Minusta tuntuma oli moninkertaisesti parempi kuin tavallisessa hauiskäännössä taljassa. Liike tehdään samaisella tangolla kuin ylempänä. 

Hammerit köydellä 

Tämä on uusin tuttavuus tästä kolmikosta. Liikerata on taas hieman eriävä kuin aiemmissa ja tuntuma sitä myöten toisenlainen. Suosittelen kokeilemaan jos ei ole jo tuttu. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *