Hae
My Project Is Me

Pikkumusta ei niin pienelle keskivartalolle

Instagram-seuraajani huomasivatkin että tämä möhömaha vietti lauantai-iltaa neljän seinän ulkopuolella. Yhdistettyihin ystävänpäivä/syntymäpäivä-juhliin valikoitui päälle se mekko, johon vielä mahdun haasteitta – kiitos joustavan trikookankaan.

P1160233

P1160218

Kyseessä ei suinkaan ole erityisesti odotusajan asu, vaan Anna Field-merkin malli jonka ostin alunperin vaihtoehdoksi työpaikkani pikkujouluihin marraskuussa. Tuolloin päädyin vielä pienen mahani kanssa toisenlaiseen vaihtoehtoon ja niinpä tämä versio jäi kaappiin odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Edestäpäin ei melkein huomaa tuota valtavaa vatsakumparetta mutta sivuprofiilista ei voi enää erehtyä.

P1160227

P1160228

Mekko @Zalando (ei enää mallistossa)

2 kommenttia

  1. Helzu kirjoitti:

    Kauniisti istuu vaatteet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.