Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

City Survivors – Liikkumisen pitää olla hauskaa

Kaupallinen yhteistyö: Vaikuttajatapahtumat

Muistatko milloin viimeksi sinulla oli niin hauskaa urheillessa, ettet edes tajunnut juuri urheilleesi? Minulla on ollut tällainen tunne aikuisiällä kolmessa tilanteessa: harrastaessani tankotanssia, aikanaan eräällä käymälläni perjantain höntsätanssitunnilla ja muutama viikko sitten erikokoisille vaikuttajille räätälöidöyssä City Survivors-kisailussa.

 

Sitä ei voi kuvailla, se täytyy kokea

City Survivorsia on vaikea kuvailla, kertomatta liikaa. Tai oikeastaan vaikka tietäisikin mikä on periaatteena, niin silti tapahtuma yllätti nokkeluudellaan ja monipuolisuudellaan. Olen ollut aikeissa osallistua aikaisemminkin mutta aikataulujen vuoksi se ei vain ole onnistunut. Tiesin siis ennalta tapahtuman idean mutta yksitysikohtia siitä ei ole missään paljastettu. On mielenkiintoista valmistautua kun ei tiedä yhtään mitä odottaa – Ja se on myös osa koko tapahtuman viehätystä. Ehkä jonkinlainen vertaus voisi olla pakohuonepeli mutta isommalla pelialustalla sisältäen myös fyysisiä tehtäviä. Juosta ei tarvitse mutta minut ja parini ainakin tapahtuman huuma veti mukaansa ja juoksuaskelia tuli otettua vaikka alunperin ei tarkoitus ollutkaan.

 

Hauskaa haastavalla tavalla

Versio, mihin minä sain kunnian osallistua oli kutistettu esimerkki varsinaisesta Helsingissä toukokuussa toteutettavasta tapahtumasta. Valittavana on kaksi sarjaa: kisa- sekä hupi ihan omien tavoitteiden mukaisesti. Hupisarja on nimensä mukaisesti tarkoitettu kaikille ikään, kuntoon, kokoon tai mihinkään muuhunkaan katsomatta ja minut löytää toukokuussa siltä.

Jos haluat kokea jotain erilaista ja huomata että kaiken liikunnan ei tarvitse tuntua liikunnalta, suosittelen osallistumaan. Koodilla myprojectisme saat lisäksi 10€ alennuksen osallistumismaksusta. Toivottavasti siis nähdään toukokuussa City Survivors-tapahtuman tiimellyksessä ja ilmottautumaan pääset luonnollisesti City Survivorsin sivuilta

Iso kiitos järjestäjille sekä erityisesti kisaparilleni Emmille, joka kirjoittaa täällä Vaikuttajamedian alla Ready Steady Flow-blogia. Oltaisiin voitu olla kisan voittajapari mutta ei oltu – paitsi itsemme taidettiin voittaa monessakin merkityksessä 😉

Kaupallinen yhteistyö: Vaikuttajatapahtumat

2 kommenttia

  1. Emmi kirjoitti:

    Kiitos sullekin, niin kiva päivä oli ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.