Hae
My Project Is Me

tehoelämää ilman liikuntaa

Moikka,

Olette kyllä ihania kun jaksatte kärsiä teknisistä haasteista kanssani. En käsitä missä ihmeessä kadonnut kassi voi olla latureineen että saisi koneen käyttöön. Jossei nyt viikonloppuna löydy niin taitavat ostokset odottaa.

Tästä kaikesta voinee päätellä että olen edelleen yhdessä osassa. Maanantainahan olisi laskettuaika mutta ainakaan vielä ei ole mitään tuntemuksia tulevasta. Ei senpuoliin, ei ollut ensimmäiselläkään kerralla. Illalla olin vielä levitellyt itseruskettttavat kasvoille ja suunnittelut vaikka mitä kun yöllä sitten heräsi vähän uudenlaisiin tuntemuksiin.. Tulen kyllä kertomaan kun tulokas saapu 🙂

Sitten ehkä otsikkkoon. En tosiaan tällä viikolla ole käynyt lainkaan salilla tai varsinaisesti lenkkeilemässä. Siivoaminen, tavaroiden purkaminen, huonekalujen jatkuva siirtely (ne eivät vain löydä paikkaansa) ja kaikennäköinen muu pikkukikkailu kuten kaupasta kaikenmoisten ruuvien hakeminen on vienyt kummasti aikaa ja energiaa. Ja jos joku kysyy, niin kaikenmoisten kittijälkien hiominen on rasittavaa! Vielä rasittavampaa on kuitenkin kaksipuoleisen teipin nyppiminen irti seinästä, tiedättekö mitä tarkoitan?
Tämän päivän jälkeen ei vanhalle asunnolle toivottavasti kuitenkaan tarvitse palata. Ja oikea elämä voi viimein alkaa..

Joku kyseli myös olenko miettinyt miten aion järjestäää aikkaa liikunnalllle kahden pienen lapsen kanssa. Olenhan minä. Palaan tähän asiaan vielä erikkseen vaikka mitään aukotontahan ei voikaan tässä vaiheessa vielä varmistaakaan. Lähinnä olen miettinyt oman elämäni rytmittämistä ruokailujen suhteen sekä tosiaan liikunnalle varattua aikaa huomioiden esikoisen päiväuniajan. Miten vauva sitten nukkuu vaikuttaa tietysti tähän kaikkeen..ul>

4 kommenttia

 1. Aino kirjoitti:

  Hei, halusin vain kommentoida että tykkään blogistasi tosi paljon ja sitä on mukavaa seurata! Aloin seurailemaan sitä satunnaisesti jo joskus aiemmin, minulla on samaa ikäluokkaa oleva ensimmäinen lapsi kuin sinulla. Välissä seuraamisessa oli pitkä tauko jonka aikana tulin raskaaksi ja kun pari viikkoa sitten palasin blogisi pariin, huomasin että olet myös raskaana ja lähes samoilla viikoilla! Nyt blogin seuraaminen sai ihan uusia ulottuvuuksia kun kohta on kotona kaksi samanikäistä lasta kuin sinullakin ja itsekin on ajankohtaista miettiä miten saan järjestettyä liikuntaa kahden lapsen kanssa 🙂 Jatka kirjoittelua!

 2. Anne kirjoitti:

  Hei! Pahoittelut, että tuijottelin tänään bussipysäkillä 😀 teki mieli kertoa, että olen pitkään jo lukenut blogiasi ja saanut siitä paljon motivaatiota jne 🙂 mutta en sitten kuitenkaan viitsinyt häiritä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Voi nolo, taas mussutin menemään jotain sopimatonta;) ensikerrall nykäiset sitten hihasta ja sanot että soosoo, syö mieluummin se banaani sieltä repusta!

   • anne kirjoitti:

    Heh tehdään näin 😀 mutta, sallittakoon sulle nuo herkut kun kuitenkin kahtahan sä tällä hetkellä ruokit 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.