Hae
My Project Is Me

Kumpparitreeni puistonpenkillä

Tämä kumpparitreeni puistonpenkillä oli alkujaan ihan puhdas vahinko mutta niinhän se usein on, että parhaat ideat syntyvät vähän vahingon kautta. Seuraava esimerkki on kyllä aika kaukaa haettu mutta ajatellaanpa vaikka pizzaa, mikä huhun mukaan syntyi kun hävikkiainekset haluttiin hyötykäyttää. Aika hyvä vahinko – kirjaimellisesti.

Minulla oli lenkkipolulla kuminauha mukana ihan muita treenejä varten kun näin perinteisen puistopenkin. Mielessäni olin aiemmin kerran kotipihalla pohtinut onnistuisikohan kuminauhalla muutamat treeniliikkeet, jos penkkiin saisi kiinnitettyä kuminauhan jotenkin. Meidän kotipihan pihapenkki on tosiaan rakenteeltaan sellainen ettei kuminauhan solmiminen oikein onnistu ilman että kumppari lyhenee käyttökelvottoman pieneksi. Testi oli menestys ja seuraavana kuuden yksinkertaisen liikkeen kumpparitreeni puistonpenkillä tehtäväksi.

kumpparitreeni puistonpenkillä

 

Kumpparitreeni puistonpenkillä

Reidenojennukset x15

Pujota kuminauha penkin jalasta ja asetu itse penkille istumaan. Pujota jalat kuminauhan silmukkaan ja nosta jalat hallitusti vaakatasoon. Palauta.

kumpparitreeni puistonpenkillä

 

Reidenkoukistus maaten x15

Pidä kuminauha samassa silmukassa kuin edellisessä liikkeessä. Asetu itse päinmakuulle penkille ja pujota jalat kuminauhan silmukkaan. Koukista jalat ja palauta.

 

Pakarapotkut x15

Pidä kuminauha edelleen samassa silmukassa kuin aiemmissa liikkeissä. Aseta tällä kertaa vain toinen jaloista kumpparin silmukasta ja tee hallittuja potkuja/jalannostoja taaksepäin. Toista liikkeet toisella jalalla.

 

Pystysoutu x15

Irrota kuminauha ja aseta se jalkojesi alle. Tartu kuminauhasta sopivalta kohdalta  ja souda  hallitusti kyynärpääjohtaisesti. Palauta.

 

Yhdenkäden soutu x15

Asetu tukevaan asentoon ja pujota kuminauha etummaisen jalan alle. Ota kuminauhan toisesta päästä kiinni kuvan mukaisesti ja souda . Liike tuntuu vahvasti myös hauiksessa. Toista liikkeet toisella puolella.

 

Halutessaan treeniin voi lisätä vielä vatsat ja suosittelen aiemmasta kumppariteenipostauksesta löytyvää liikettä.  Toistomäärät ovat suuntaa antavia ja oman tunnon, kunnon ja kuminauhan vastuksen mukaan voit hyvin vaihdella sitä 10-20 väliltä. Kierroksia tein itse kolme. Jos kaipaat lisää ideoita kuminauhalla tehtäväksi niin löydät niitä myös täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *