Hae
My Project Is Me

Luettu: Fit by Sofia

”Mikään kroppa ei ole sen arvoinen, että pää hajoaisi sen takia” – Näin ajattelee Sofia Ruusila-Nousiainen, jonka uutuuskirjaan pääsin tutustumaan ensimmäisten joukossa. Jos joku ei tiedä niin Sofia on upeavartaloinen fitness-kisaaja ja oman sarjansa maailmanmestari vuosimallia 2015. En ihan rehellisesti oikein tiennyt, mitä kirjalta odottaisin mutten ainakaan sitä, että voisin samaistua tämän upean naisen ajatusmaailmaan.

fit-by-sofia

Kirja saatu blogin kautta

En tosiaan ehkä ole ikäni, tai eämäntilanteeni, vuoksi täysin kohdeyleisöä mutta luin kirjan läpi yhdeltä istumalta. Kirja toi Sofian todella lähelle lukijaansa, jonka vuoksi uskallan käyttää pelkkää etunimeä ja melkein tuntuu kuin hänen kanssaan olisi jutellut kirjan asioista (hyvinvointi, treeni, ravinto, kauneus) henkilökohtaisesti. En luonnollisestikaan kuvittele tuntevani naista yhtään aiempaa paremmin mutta kirjan myötä tuntuu siltä.

Sikäli jos ei ole ollenkaan kiinnostunut Sofiasta ihmisenä tai hänen kasvutarinastaan, kirja kannattaa suosiolla skipata – Asiat nimittäin käsitellään nimenomaan Sofian elämän kautta, siten kuin hän asioista ajattelee. Kirjasta löytyy myös muutamat esimerkkitreenit, meikkitutorialit sekä ruokavaliot ja reseptit – kuten kuvissa näkyvät  proteiinipannarit.

Loppuun haluan vielä lainata erästä kirjan kohtaa, mikä kiteyttänee sen että Sofia on muutakin kuin vain fitness-kilpailija; Hän on myös puoliso ja luetun perusteella varteenotettava esikuva nuoremmille seuraajilleen. ”Pitää muistaa että kilpaileminen on kuitenkin vain harrastus ja elämä on jotain ihan muuta kuin pelkkä kilpaileminen”.

fit-by-sofia_2

Oletteko mut ehtineet tutustumaan kirjaan? Mitä olette ajatelleet?

2 kommenttia

  1. Helzu kirjoitti:

    Kehuit kirjaa niin hyvin, että täytyy siihen jossain vaiheessa tarttua. Minulle Sofia on ollut tähän asti ”joku julkkis”, joka kisaa fitnessiä.

    • jennie kirjoitti:

      Hävettää ehkä myöntää että mulla oli vähän samanlaiset ajatukset, kirja tosiaan tarjosi vähän toisenlaisen kuvan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.