Hae
My Project Is Me

Hemmotteluhetki itselle

Moi,

Jotenkin näin talvipakkasilla sitä kaipaa itselleen hieman jotain luksusta elämään. Jos ja kun ei halua vain kääriytyä peiton alle suklaalevy kädessä niin täytyy miettiä jotain muuta. Toteutin itse tämän hieman suureellisemmin kuin ehkä tarvitsisi mutta käytin siis maanantaina viimeisen vapaapäiväni ihan vain itseni hemmotteluun Spassa.

Itseään tulisi tosiaan muistaa hemmotella ja palkita aina kun siihen on syytä. Tästä palkitsemisen tärkeydesä puhutaan myös monissa laihdutusopuksissa. Itse en varsinaisesti ole tämän projektin aikana päätynyt palkitsemiseen muuta kuin uusimalla vaatevarastoa ”pakon edessä”. Olen saanut itse ihan tarpeeksi iloa siitä tiedosta että voin ostaa entisen L-koon sijaan kokoa S (ja joissain tapauksissa jopa XS). Nyt tämä ostaminen varmaan vasta aktiiviseksi tuleekin muuttumaan kun vaatteita todella pääsee työn puolesta käyttämään. Pienet palkinnot piristävät kummasti arjen keskellä.

Nyt kuitenkin repäisin sitten kerralla kunnolla ja nautin ensi kertaa kokovartalohieronnasta. Hieronta toteutettiin yrttipallojen ja eteeristen öljyjen avulla ja kyllä täytyy sanoa että olo oli tämän jälkeen levännyt. Hoidon jälkeen tarjottiin vielä hedelmiä sekä vihreää teetä ja vettä. Hieronnassa käytetystä peitteestä ammattitaitoinen neito kääri päälleni toogan, johon ylimääräinen öljy saatiin siistittyä. Kuva niinkin eksoottisesta paikasta kuin vessasta kun muita peilejä ei ollut.

Ennen hierontaan menoa nautin kylpylän puolella olevista höyrysaunoista, mineraalivesialtaasta sekä perinteisitä poreista. Haasteellista tosin oli vain olla, olen jotenkin niin tottunut jatkuvaan touhittamiseen että hiljaisuus ja paikalleen pysähtyminen vaati ihan työstämistä. Parasta oli kuitenkin irtaantuminen arjesta ja sen rutiineista.

Yksi kommentti

  1. Liina kirjoitti:

    oioi kelpais!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.