Hae
My Project Is Me

Aurinkokuivattu tomaatti ruokavaliossa

Moi,

Nämä minun viikon vinkit eivät ehkä tulekaan ihan viikottain mutta ei se mitään haittaa. Olen joskus täälläkin maininnut että pidän aurinkokuivatuista tomaateista vaikken niitä ihan valtavasti käytäkään. Sen kerran kuitenkin kun käytän huuhtelen ne aina huolella ylimääräisen öljyn poistamiseksi.

Eihän niistä kaikki turha öljy näin irtoa, mutta melkopaljon kuitenkin. Jälleen jotain pientä ja ihan tavattoman yksinkertaista, jota voi tehdä oman hyvinvointinsa eteen.
 

14 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Hei,Tiesitkö, että aurinkokuivatuista tomaateista on olemassa oma (vähäkalorinen) versionsa ilman öljyä. Aurinkokuivatut tomaatit joko balsamico- tai suolaliemessa.Tässä http://www.filos.fi/fi/tuotteet/kaikki-tuotteet/519/ts4545royal-aurinkokuivattu-tomaatti-suolaliem-215120g/ linkki. On niin namia!!Sintti

  • jennie kirjoitti:

   Ajattelin ensin mielessäni että enpä ole huomannutkaan, mutta kun jossain alemmssa kommentissa mainittiin vakuumipussi, niin mielessäni alkoi ruksuttamaan että olenhan sittenkin tainnut nähdä näitä kaupan hyllyllä..

 2. Anonymous kirjoitti:

  Jos öljyyn säilöttyjä tomaatteja käyttää kohtuudella, eihän se öljy luulisi niin paha asia olevan? Kasvirasvat ovat kuitenkin niitä terveellisempiä rasvoja?

 3. Jossu kirjoitti:

  Itse olen antanut suurimman osan öljystä imeytyä talouspaperiin ennenkuin olen saksinut tomskut salaatin joukkoon. Silloin niihin jää sopivasti öljyä (eivät ole ihan rutikuivia), mutta ylimääräiset saa sopivasti poistettua 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Hyvä ystävämme talouspaperi, joka ei koskaan kotona sijaitse minulla siellä missä sitä tarvittaisiin 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Itse käytän kanssa aurinkokuivattuja tomskuja aina välillä, mutta en ole bongannut öljytöntä versiota. Täytyypä pitää silmät auki seuraavan kerran kaupassa, vaikuttaa loistavalta jos maku on edelleen hyvä :)Kiitos kommentoijalle vinkistä ja Jennielle postauksesta. Itse kans hyödynnän tuota talouspaperin käyttöä näiden öljyisten tomskujen kanssa.

  • jennie kirjoitti:

   Juu, minäkin aion käydä kurkkimassa hyllyt uudemman kerran tämän vinkin ansiosta (ei siis omani, vaan lukijan :D)

 5. Anonymous kirjoitti:

  Siinä öljyssähän on kaikki maku (ja hyvät rasvat), en todellakaan pese sitä pois, hullu ajatuskin :DT. Linda

 6. Anonymous kirjoitti:

  En kanssa ihan tajua tämän vinkin pointtia, hyviä rasvoja tarvitaan!

 7. Anonymous kirjoitti:

  Mietin ihan samaa kuin muut. Jos tomaatteja käyttää silloin tällöin kohtuullisesti on hyvän öljyn poishuuhtelu aika hölmöä.. Mutta tosiaan aurinkokuivattujatomaatteja saa sellaisessa vakuumipussissa ilman mitään lientä (itse ostan usein niitä, koska mua ärsyttää kun joka paikka on ihan öljyssä ja sitten saa siivota kaikki pöydät)..

  • jennie kirjoitti:

   Tuokin on muuten totta, siis öljyn leviäminen sittten jokapaikkaan kun alat niitä hienontamaan tai mitä ikinä teetkään.. Ja kiitos, tuo vakuumipussi sai omat muitinystyräni heräämään tästä mahdollisuudesta, jonka olen mielestäni kaupassa nähnytkin mutten koskaan ostanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.