Hae
My Project Is Me

Taas viikkokertausta

Moi,

Jälleen takan on hyvä viikko, ei ehkä niin hyvä kuin edellinen mutta hyvä kuitenkin. Olen itseasiassa yllättynyt lopullisista liikuntamääristäni, jotka nousivat siis edellistäkin korkeammalle määrissä. Viime viikon treenin huippuhetkiä ovat ehdottomasti

1.Salassa kasvanut kuntotasoni, jonka ansiosta pääsin yhtäkkisesti tekemään peruspunttia isommilla painoilla kuin aikoihin..

kuva 2(36)

2. Vatsalihashaaste (6week 6pack) ja saliohjelmani päätyivät siihen pisteeseen että tälle viikolle on luvassa jotain uutta. Vatsalihashaaste on siis puolessa välissä ja ohjelma vaihtuu loppuajalle uudeksi. saliohjelma pysyy muutoin saman mutta toistomäärät muuttuvat pitkistä (10-12) lyhyemmiksi (6-8).

 

3. Piloxing, yllätin itseni tunnilta peräti kahdesti viime viikon aikana ja jälkimmäisellä kerralla pääsin oikein irrottelemaan. Jotta tunnista saisi entistä enemmän irti, olen harkinnut Piloxing-hanskojen ostoa. Jos siiis joltakulta teistä lukijoista löytyy sellaiset pölyttymästä kaapista niin nyt niillä olisi mahdollisuus hieman tienata! Jos sellaiset siis löytyy niin ilmoittakaa itsestänne sähköpostitse myprojectime(at)gmail.com

IMG_7425

nimetön vertailu

Ruokailullisesti en saanut aikaiseksi kuvattua kaikkea. Tämä aterioiden kuvaaminen vaatii taas hieman totuttelua mutta eiköhän sekin ala luonnistua. Peruspäivien lisäksi viime viikkoon mahtui jälleen myös poikkeuspäiviä syntymäpäivien ja mummola-vierailuiden merkeissä. Mitä niihin pääaterioihin kuitenkin tulee niin erästä thaimaalaista ravintolakertaa lukuunottamatta olin melko tylsä. Itseasiassa viikon teema voisi olla miten yrittää kuvata mahdollisimman kamalannäköinen ruoka edes jokseenkin siedettävänä 😉 Samaa ruokaa riittää usein muutamallekin päivälle eli vaikka päivittäin kaksi lämmintä ateriaa syönkin, ei ruokia silti ole tarjolla 14:ää erilaista.

IMG_6992

uuniin sen kuuluisan 5minuuttia liian pitkäksi aikaa jäänyt possu. Sitkeästi söin, lapsille en tarjonnut.


IMG_7145

Pakkasesta esiin kaivettua Gillian McKeithin papusapuskaa tarjoiltuna viimeistä päivää tarjolla olleen raastesalaatin kanssa


IMG_7175

wokki-vihanneksia ja kanaa


IMG_7272

sama kuin edellinen, lisänä nuudeleita. Vitsit, nuudelit olivat hyviä!! (ensimmäistä kertaa vuosiin syöneenä ihan uskomatonta ruokaa!)


IMG_7279

Grilliruokaa, eli possua ja kasvisnyytti


IMG_7289

Nyytin epämääräinen sisältö


IMG_7435

ja sunnuntai korkkasi tonnikalakauden kun ostin keveän kolmen kilon tonnikalapaketin


IMG_7505

Tonnikalapastaa, eli siis paistettua (ja maustettua!) kesäkurpitsaa

Tälle viikolle onkin siis sitten luovuutta kerrakseen keittiössä tarjolla yhdessä tonnikalan kanssa. Tällä hetkellä listalla on jo tonnikalakeittia, tonnikalalasagnea sekä tonnikalapizzaa.. Ja kuinka yllättävää, osa päivän rahka-annoksista on korvattu tonnikalalla ja raejuustolla.

Tälle viikolle ei toistaiseksi ole mitään erityisiä juhannussuunnitelmia sillä säiden pysyessä epävakaina tulemme pysttelemään ihan kotosalla. Salikin näytti olevan suljettuna vain la-su välisen ajan joten saattaa olla että treenailen siellä ihan keskenäni perjantaina. Olen pitkästä aikaa todella innoissani treenamisestakin ja luulen että se johtuu siitä yksinkertaisesta syystä että olen käynyt siellä viimeaikoina hieman enemmän. Kaikesta rankkuudestaan huolimatta se kuitenkin on sitä minun omaa aikaani, aikaa ilman lapsia ja mitään arkielämän velvollisuuksia (lue siivoaminen). Se muutama kerta viikossa mitä tässä kevään aikana on tullut siellä käytyä ei selvästi ole ollut minulle tarpeeksi – tai sitten olen herännyt eloon ihan yksinkertaisesti kesän myötä.

kuva(3)

2 kommenttia

  1. -E- kirjoitti:

    Kesäisen pirteä tuo uusi banneri 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Tykkään itsekin – kerrankin tuli sellainen kerralla, liiemmin suunnittelematta, onnistunut tapaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.