Hae
My Project Is Me

Vielä yksi joulujuttu ennen arkea

Moikka,

Jaksaako joku vielä yhden jouluaiheisen tekstin? Tai ainakin osittain aihetta käsittelevän jutun sillä jotenkin tuntuisi hassulta sivuuttaa koko asia kun kuitenkin se (joulu) on ollut syypää tähän somehiljaisuuteen. Minun oli tosiaan ihan tahallisesti tarkoitus pysyä erossa kaikista mahdollisista kanavista nämä joulunpyhät, mukaan luettuna myös kuluva viikonloppu vaan eihän se ihan onnistunut. Ensin minä vain kävin katsomassa kuvia Instagramissa ja lukemassa juttuja Facebookista.. Sitten huomasin tykkääväni joistakuista julkaisuista ja sitten taisin kommentoidakin jotain – se siitä sometauosta sitten.

 

Oikeastaan pieni tauko teki ihan hyvää (vaikka vaikeaa se olikin). Paitsi taukoa somesta, olen pitänyt taukoa salista ja vaikka eilen olisi ollut mahdollisuus lapsiparkki varata ja käydä huhkimassa valitsin toisin: Lähdin kävelylenkille. Pyhien aikana ehti muutoinkin ulkoilla enemmän ja jotta ei vaikuttaisi liian täydelliseltä, niin ehdin myös katsomaan telkkaria. Olen varmasti maininnut useampaankin otteeseen etten tv:tä juurikaan katso koska minulla ei ole sille yksinkertaisesti aikaa mutta nyt olen viettänyt kokonaiset 6h tv:n ääressä ja katsonut kaksi minisarjaa näiden vapaiden aikana.

kuva 1(27)

kuva 2(27)

kuva 4(13)

Hiljalleen juhlapyhät vaihtuvat arkeen mutta joulu muistuttanee itsestään useampaankin otteeseen sillä minäkin olin ollut ilmeisen kiltti ja sain muutaman paketin joulupukilta. Vaikuttaa siltä että Korvatunturillakin on todettu että minä olen melkoinen somettaja ja eräs paketti sisälsi selfieapurin. Jonkun mielestä ehkä täysi turhake, minusta ihan mielenkiintoinen ajatus – ja juuri sellainen vempele, jota minulla ei vielä ollutkaan. Vielä en ole ehtimään asti kokeillut (tiedättehän, olen toljottanut tv:tä ja jotain muuta yhtä tärkeää) mutta eiköhän tässä loppuvuoden aikana vielä käyttöä tälle tikulle keksitä.

Joulun yllättävin paketti (sisälsi ihanan mustan kaulaliinan)

Joulun yllättävin paketti (sisälsi ihanan mustan kaulaliinan)

Nykyajan taikasauva

Nykyajan taikasauva

Onko selfieapuri jollekulle teistä tuttu? Löytyykö käyttökokemuksia?

2 kommenttia

  1. lillikäinen kirjoitti:

    Selfie-tikku esiteltiin jokin aika sitten Kymmenen uutisten loppukevennyksessä. Ja ihan hienosti tuli siinä oikein ryhmäselfie joten ei mikään turha kapistus:-) Joskus on ihan hyvä ottaa etäisyyttä someen ja kyllä kaverien, lukijoiden ym. pitää ymmärtää ettei verkossa voi aina olla läsnä, joskus saa varata aikaa ihan vain itselle ja läheisimmille ihmisille.

    • jennie kirjoitti:

      Hahhah, ja juuri luin IL:stä tänään kymmenen hyvää syytä rakastaa tätä joulun hittilahjaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.