Hae
My Project Is Me

Tsemppiviesti sinulle

Moi,

Monelle vuodenalku on varmasti aikaa, jolloin haetaan voimia omaan muutokseen. Haetaan sitä suurta alkuinspiraatiota, jonka voi muuttaa tavaksi toimia. Jollekin tämä saattaa olla ensimmäinen ja ainut kerta kun taas toiselle tarina on tuttu jokaiselta aiemmaltakin tammikuulta. Vaikka sinusta siis tuntuisi että aloitat saman tarinan sadannen kerran niin seuraava on hyvä muistaa

kuva_1
Löyhästi suomennettuna, Todellinen voittaja on vain Luuseri, joka päätti yrittää vielä yhden kerran. Ja näinhän se ehdottomasti on. Minkään historiassa ei pidä antaa olla esteenä tulevaisuudessa. Se, että joskus joku suunnitelma on mennyt mönkään, ei tarkoita sitä että niin kävisi uudestaan. Jokainen joka haluaa, pystyy. Ja jokainen joka pystyy, saavuttaa haluamansa. Mahtiviikonloppua kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.