Hae
My Project Is Me

Kauppalasku 52,44€

Pääsääntöisesti isot ostokset tulee tehtyä joko Lidlissä tai Prismassa sillä aina kun Citymarkettiin menen, huomaan ostavani myös paljon sellaista mitä ei ollut alunperin tarkoitus. Joko tuotevalikoima on houkuttelevampi tai sitten esillepanossa on onnistuttu todella hyvin. Edullisimmin yleensä ostokset hoituvat Lidlissä sillä siellä on vähiten houkutuksia sekä ehkä hivenen alhaisemmat hintataso niissä meidän yleisimmin käyttämissämme tuotteissa. Tämä kauppalasku sisältää pääosin vain sellaisia tuotteita, joita kauppakassiin päätyy yleensäkin.

kauppalasku

Lasku suuruus hämmästytti hieman sillä ostoksien seassa ei ollut lainkaan lihaa tai pesuaineita (yleensä niitä hinnakaampia) mutta toisaalta taas oli oliiviöljyä ja kolmea erilaista juustoa. Onko summa 52,44€ paljon vai vähän, en ota kantaa. Viisihenkiselle perheelle tästä pitäisi kuitenkin ruokia useammalle päivälle loihtia. Toki asiaa helpottaa se että kotoota löytyy jo valmiiksi joitain ruokatarvikkeita niin kuivakaapista, pakkasesta kuin jääkaapistakin.

Kiinnostaisiko kuulla mitä ruokia näistä syntyi? Tai kuinka kauaksi aikaa ruoka riitti? Jos kyllä niin paina sydäntä sen merkiksi että tiedän julkaista tarinalle myös jatkoa.

7 kommenttia

 1. äiti-ihminen kirjoitti:

  Hei hyvältä näyttää sinun ostot. Käy ihmeessä kurkkaamassa mitä minun kauppakasseista löytyy. Postauksia onkin kertynyt jo useampi joka viikko laitan ostot ja ruuat joita kokkailen.
  https://lastenjahellanvalissablogi.blogspot.com/2019/10/halvalla-lahti-viikon-ruokaostot.html

  • myprojectisme kirjoitti:

   Heh, hassu sattuma että meillä on samalle päivälle lähes identtiset postauksen? Kävinkin kurkkaamassa omasi kun sain epäilevän kommentin postauksen alkuperäisideasta ja sitten huomasin että sinä itsehän olet käynyt myös tänne kommentoimassa? Pahoitteluni etten mitenkään maininnut että myös sinä olet julkaissut vastaavan postauksen sillä en ennen näitä kommentteja sitä edes tiennyt. Blogisi on tosiaan minulle ainakin vielä aivan uusi tuttavuus.

 2. Daniel kirjoitti:

  Täähä on selkee kopio hellan ja lasten välissä postauksesta ?

  • myprojectisme kirjoitti:

   Mikään uusi postausideahan tämä ei ole mutta hauska sattuma että joku toinen on juuri samana päivänä sattunut vastaavan julkaisun tekemään ? En ollut itse kuullutkaan mainitsemastasi blogista mutta kävin heti kurkkaamassa ja toteamassa että kyllä, kaksi hyvin identtistä postausta on satuttu julkaisemaan samana päivänä.

 3. Jonna kirjoitti:

  Tätä postausta ei kyllä plagioinnista voi syyttää sillä näitähän on tehty jo vuosia! Itsekin ole näitä tehnyt jo useita. Ruokaostokset kiinnostaa aina ja varsinkin se mitä näistä aineksista louhditaan 🙂 Toivon siis enemmän ruokaostosjuttuja!

 4. äiti-ihminen kirjoitti:

  Kävin kurkkaamassa mitä olit loihtinut niin huomasin samalla että tänne jättämäni lisäkommentti ei ollut tullut perille. Siispä uudestaan:

  Eipä tuo mitään. Ruokajutut on aina kiinnostavia ja naapurin kauppaostot kiinnostavia. Kaikkien juttuja mahtuu kyllä ja joskus voi käydä niin että tulee päällekkäisyyksiä. Kiva kun nyt löysit blogini ja tervetuloa jatkossakin kurkkimaan kauppakasseihin 🙂
  https://lastenjahellanvalissablogi.blogspot.com

  Herkullisia ruokia olitkin loihtinut:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.