Hae
My Project Is Me

Salaatti mukaan piknikille tai lounaaksi

Kaupungista (Helsingistä) löytyy useitakin näppäriä paikkoja, joista joko napata valmissalaatti evääksi tai rakentaa itse omanlaisensa makuelämys. Yllättävän hyvä tee-se-itse salaattibaari löytyy Elielin aukion K-marketista. Vaikka melko monessa Keskon ketjun liikkeessä tämä mahdollisuus taitaa olla, niin tässä kaupassa valikoima on minusta poikkeuksellisen laaja. Valikoimasta löytyy perussalaattiainesten lisäksi lukuisia erilaisia paputyyppisiä seoksia, juustoja, proteiininlähteitä sekä tietysti myös kastikkeita ja höysteitä. Lisäksi erikseen löytyy marja/hedelmätiski, jossa voi rakentaa mukaansa vaikka marjaisan aamupalajogurtin sillä lisukkeiden lisäksi tarjolla on maustamatonta jogurttia ja mysliä.

IMG_6225

IMG_6226

IMG_5996

Omaan salaattini keräsin peruspohjan päälle savustettua lohta sekä jotain papu-kvinoa-hässäkkää. Mielellään kuulen ilmiantoja muista varteenotettavista tee-se-itse salaattibaareista, sekä mikä jotten ihan täydellisen herkullisista salaattiannoksistakin. Hyvä ruoka saa nimittäin ihan oikeasti paremmalle tuulelle (ainakin minut).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.