Hae
My Project Is Me

Kuvat, jotka järkyttivät itseäni

Muutoskuvat kertovat usein enemmän kuin pitkäkin teksti tai kasa numeroita. En ole vielä edennyt oman kroppaprojektini kanssa niin pitkälle että muutos näkyisi varsinaisissa vertailukuvissa niin selkeästi, että se aikaansaisi tavatonta ihastelua. Vastaavasti taas kun pudotettavaa ei loppujen lopuksi kuitenkaan ole niin valtavasti (noin kymmenisen kiloa tai maksimissaan pari kiloa enemmän) eivät myöskään nämä ”ennen” kuvat ole ehkä muiden mielestä niin järkyttäviä kuin omaan silmääni.

muutos_aaa

Kuvista on kuitenkin kulunut vasta muutama kuukausi ja jos muutos ei näykään, niin se tuntuu. Kyllä, käytän edelleen samooja vaatteita kuin näissä kuvissa. Ja ei, painossa ei kyse ole kuin muutamista kiloista mutta se tunne ja energia, joka minulla on nyt, tuntuu paljon enemmältä. Kuvat ovat kaikki kesäkuiselta Skotlannin matkalta ja itse ainakin huomaan melkoista pöhötystä kasvoissa. Näistä kuitenkin tämä ensimmäinen oli kuitenkin se, mikä itseäni järkytti kaikista eniten eikä suinkaan kasvojen, vaan tuon alakropan takia.lihonut_5

lihonut_2

lihonut_3

Ja kun jokseenkin verrannolliset kuvat kesäkuulta ja viimeisen kuukauden aikana otetun kuvan kanssa asettaa vierekkäin, niin ehkä tekin huomaatte mitä minä yritän sanoa. Sillä muutamalla, jonkun mielestä mitättömällä kilolla, voi olla oikeasti suunnaton merkitys.

muutos_a

muutos_b

7 kommenttia

 1. C kirjoitti:

  Kyllä! Muutoksen huomaa selvästi! Pöhötys on poistunut, ja näytät raikkaalta ja elinvoimaiselta! Ihanalta!

 2. Anna kirjoitti:

  Kyllä, sen eron huomaa kasvoista varsinkin! Tsemppiä vaan jatkoon!

 3. Piia kirjoitti:

  Pöhötystä tai ei, voi vitsit että olet kaunis ? Tsemppiä laihdutusprojektiin!

  • jennie kirjoitti:

   Tekisi mieli sanoa jotain paljon enemmän kuin vain kiitos mutten taida hämmennykseltäni osata, siis Kiitos Piia.

 4. Kake kirjoitti:

  Selvää muutosta havaittavissa ja todellakin hyvältä sekä energiseltä näytät 🙂 tsemppiä ! Mukavaa seurata, kun joku tekee muutosta järki kädessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.