Hae
My Project Is Me

Superajatuksia superviikosta

Moi,

Tämä on niin tätä – kun innostun, innostun ihan täysillä ja kun lannistun niin, noh, maailma kaatuu siihen paikkaan. Nyt eletään siis tätä innostusvaihetta ja katsellaan maailmaa jokseenkin ruusunpunaisten lasien läpi; ”laihduttaminen” on sittenkin mukavaa puuhaa. Niin, siis minulla on ollut ihan huippuviikko, kuten varmaan jokapaikasta on käynyt nyt ilmi.

Se minulle jostain syystä haasteellisemmaksi huomattu osio, ruokavalio, on kuin onkin ollut tavoitteiden mukainen. Napostelua ei ole tapahtunut, tai jos onkin alkanut vaikuttaa siltä niin olen syönyt ihan oikean ruoan/välipalan. Minähän syön melko montakertaa päivässä, kuusi ja toisinaan jopa seitsemän kertaa. Pääsääntöisesti seuraavanlaisesti; aamupala, välipala, lounas, päivällinen, välipala, (iltapala). Päinvastoin siis kuin ennen, olen pyrkinyt syömään kaksi pääruokaa peräkkäin (lounas – päivällinen). Väliin on kuitenkin alkanut kiilaamaan toisinaan se seitsemäs ruokatauko, välipala kotijumpan jälkeen. Iltapalan syön, jos siltä tuntuu ja useimmiten tuntuu. Kaloreissa puhutaan kaikenkaikkineen maksimissaan 1800:a ja minimissään noin 1600:a vuorokautta kohden. 

IMG_8320 (1024x683)IMG_8283 (1024x683) IMG_8322 (1024x683) IMG_8327 (1024x683)

Viikon ruokailuista on pakko vielä mainita erikseen muutama herkkuhetki; Amarillon lohisalaatti sekä uusi kokeilu suklaasmoothiesta/pirtelöstä. Tällä kertaa laitoin sekaan vielä reilun ruokalusikallisen sokeritonta kaakaojauhetta ja minusta, tämä oli ehkä parasta mitä olen koskaan maistanut! Ystävällenikin mainostin asiaa suurinpiirtein seuraavalla lauseella ”Jos vain voisin, niin eläisin ehkä pelkästään tätä syömällä.. omomomomom..”

IMG_8307 (683x1024) IMG_8310 (1024x683)

Liikunta, joka on hyvin vakioitunut elämääni, on myös sujunut oikein mallikkaasti. Olosuhteiden pakosta joskus voi käydä niin että ei ehdi ihan kaikkea sitä, mitä olisi ajatellut mutta tällä viikolla niin ei käynyt. Oli kotijumppaa dvd:n ja pallon parissa,gymstickiä pitkästä aikaa sekä lenkkiä ja muuta mukavaa. Facebook-seuraajani ovatkin jo kyseisen kuvan nähneet, mutta se vain heijastaa niin hyvin tämän viikon tunnelmia että on pakko jakaa uudestaan. 

Snapshot_20130822_2

Aamukympin jälkeen hymyilyttää 🙂

 

Seuravan kahden viikon aikana tulen päivittämään blogia satunnaisemmin mutta facebookista voinee seurata menemisiä (tämä on ainakin tarkoitus). Koska en edelleenkään saa ladattua kuvia blogin fb-sivulle kännykällä, on tyytyminen enemmänkin tekstipuoleen. Mutta siis, satunnaisiin tapaamisiin ja kuulumisiin.  

ps. Lomalle lähdetään vaakalukemalla 58,1kg. Katsotaan mitä se on kun tullaan takaisin 😉

IMG_8343 (1024x683)

Olkoonkin nestettä mutta nostaa mukavasti mielialaa kun taas näkee miten ruokavalio vaikuttaakaan

6 kommenttia

 1. Inka kirjoitti:

  Viettäkää ihanaa lomaa!!

 2. Juumi kirjoitti:

  Onnea superviikosta ja hauskaa lomaa! 🙂

  Itse olen tyypillinen jojo-laihduttaja: ensin lähti 4kg, takaisin tuli 12kg, lähti 10kg ja nyt takaisin on tullut n. 3kg… Olen päättänyt, että tämä on viimeinen kerta kun laihdutan, ja nyt teen sen rauhassa ja järkevästi: -0,5kg viikossa on tavoite ja erittäin riittävä, kun normaalipainon sisällä laihdutetaan. Välissä se tuntuu jotenkin niin pieneltä, mutta baby steps ja silleen… Olen nyt oikeasti kiinnittänyt huomiota ruokavalioon ja ruokailurytmiin, koska se on mun ongelma.

  Eilen poikakaveri halusi viedä minut ravintolaan. Kävin taistelua itseni kanssa – voinko mennä vai en, kaatuuko laihis tähän? Kuitenkin tulen myös laihiksen jälkeen syömään ravintolassa, joten mentiin. En syönyt päivän aikana kuin pari välipalaa, join paljon vettä ja teetä. Otin pitsan, juomaksi kokiksen ja vielä jälkkäriksi jäätelöannoksen… Tänään pelotti mennä vaa´alle, mutta tulos oli -300kg eiliseen! WUHUU!

  Tässä muuten mielenkiintoinen video, Peter Borgn luento: https://www.youtube.com/watch?v=yZSLN1SIYKY&feature=youtube_gdata_player

  Pitkä kommentti eikä tässä oikein ole punaista lankaa, pahoittelen!

 3. ninnuli kirjoitti:

  Olet hyvässä kunnossa! Lisäsin ihanan blogisi omalle blogilistalleni. Olen uusi bloggaaja, tervetuloa vierailulle!

  • ninnuli kirjoitti:

   siis mun blogi on suklaisia unelmia ninnuli8.blogspot.fi 🙂

   • jennie kirjoitti:

    Kiitos linkkauksesta ja oman blogisi jakamisesta. Mukavia hetkiä bloggailun parissa 🙂 Ja tässä vaiheessa kiitos ahkerasta kommentoinnista täälläpäin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.