Hae
My Project Is Me

Edelliset kaksi viikkoa

Moi,

Viikonloppu meni ohi niin nopealla tahdilla etten kovasta yrityksestä huolimatta ehtinyt bloginkaan puolelle eilisen aikana. Olen ennenkin maininnut että täällä on turha edes yrittää koneelle pikkuisen hereillä ollessa ja päiväunien aikaan maisemat olivat tällaiset.

Meillä ei siis aikataulutus osunut ihan kohdilleen ja se siis siitä. Sensijaan jatketaan kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan ja listataan pitkästä aikaa liikuntoja ylös. Tästä löytyvät edelliset kaksi viikkoa, joista molemmissa on muutama erityismaininnan ansaitseva päivä.Viikko kuusi, oli kaikenkaikkiaan tehokkaan tuntuinen viikko päästyäni jokaisena aamuna tavoitteenmukaisesti liikenteeseen. Oli uintia ja salia mutta kovasta yrityksestä huolimatta iltakävelyt jäivät kuitenkin väliin. Viikko seitsemän sen sijaan oli hieman lyhyempi kun poikkeuksellisesti maanantai ja tiistai jäivät välipäiviksi aamu-urheilun osalta.

Erityismainintana haluan tuoda esiin perjantain, jolloin kokeilin pitkästä aikaa hieman juoksumattoa. En tiedä onko se kevään odotus vai mikä mutta joku on saanut minut innostumaan taas ajatuksesta juoksemisesta. Ihan parhaimmillani en juoksukunnon puolesta tällä hetkellä ole mutta vartin minä hölkkäilin kevyesti (8km/h), jonka jälkeen vaihdoin reippaaseen ylämäkikävelyyn noin kymmeneksi minuutiksi. Tätä seurasi melko reippailla sykkeillä tehty pienimuotoinen lihaskuntopiiri ja venyttelyt. Kokonaissykkeet ja kulutuksen unohdin kirjata ylös mutta yli 300:n kuitenkin päästiin (joka siis omalla mittarilla on paljon).

Jos joku huomaa niin kuva ei ole perjantailta 8.2

Toinen erityismaininta annettakoon viime viikkoiselle jalkapäivälle. Treenipäivä tuntui jostain syystä harvinaisen tehokkaalta. Maksimisyke oli kyykkykappaleen aikana 166 ja keskisykekin pysyi 127:ssa (vaikka siis venyttelyjenkin ajan sykemittari pysyi päällä). Kaloreiden kulutuksessa päästiin 311:een. Pukkarissa olikin sitten voittaja olo ja hyvä treeni muistutti olemassaolostaan vielä lauantaina kipeiden takareisien muodossa.

Muutamalta päivältä on jäänyt nyt kommentteihin vastaaminen välistä ja tänään kirin taas tahtia. Täytyy muuten sanoa että eilen kun kirjasin liikuntoja ylös niin hämmästyin että vastako kymmenen salikertaa tuli täyteen – kait se on tilastoihin uskottava mutta luulin niitä olevan jo enemmän..

9 kommenttia

 1. Amanda kirjoitti:

  Kävin pitkästä aikaa lueskelemassa, sullakin on odotus ehtinyt jo noin pitkälle! 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Heippa!Kiitos mielenkiintoisesta blogista. Mulla olis yksi henk koht kysymys. Sullahan on nilkassa tatuointi, jonka olen ymmärtänyt esittävän vanhempaa ja lasta. Oletko keksinyt sen itse vai mistä sait idean? Onko mahdollista saada tatuoinnista hieman suurempaa kuvaa? Ihastuin täysin kuvaan ja toivoisin kovasti samantyyppistä itsellenikin.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Tiedän, ettei tämä blogisi aivan kosketa aihealuetta, mutta olis välillä kiva kuulla, miten tuo sun raskautesi on sujunut (neuvola- ja ultrakäynnit mukaan lukien) ja erityisesti jos voisit vertailla aiempaan raskauteesi, että onko tällä liikunnalla ja ruokavaliolla ollut joitain erityisiä vaikutuksia suuntaan tai toiseen :)- S

  • jennie kirjoitti:

   Tälle viikolle olen suunnitellut Seuraavaa tarinaa tähän asti, eli miten raskaus on toisella kolmanneksella vaikuttanut menoon. Koska näitä raskausasioita kuitenkin pyydetään yllättävän paljon niin voisin yrittää niistä enemmänkin kirjoitella.

 4. Lindsay kirjoitti:

  Kiitos inspiroivasta blogistasi! 🙂 Itselläni on tällä hetkellä elämäntaparemontti meneillään ja tarkoitus olisi joskus saada sopivan lihaksikas ja kiinteä vartalo! Sinä olet onnistunut omasi hankinnassa erinomaisesti! 😀

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos paljon sinulle, mikä ihana maanantaipiristys 🙂 Ja hei, jos minä pystyn, pystyy kuka tahansa muukin – kunhan vain päättää niin (vaikka päivä toisensa jälkeen).

 5. Anonymous kirjoitti:

  Heip, mistä toi ihana pinkki toppi on ostettu? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.