Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Kesäkuntoon 2015: Dieettipäiväkirjaa ja Arvontaa

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

Rakas dieettipäiväkirjani,

Viime viikko oli kokonaisuudessaan vaikea. Töissä oli kiireistä. Kotona oli kiireistä. Ja jos viikko alkoi turvonneella ololla, niin se myös sellaiseen päättyi. Tosin sille turvonneelle olemukselle löytyi onneksi selitystä muustakin kuin vain hieman hakoteille joutuneesta ruokavaliostani (arvon naiset, tietänette mihin kuukausittaiseen kiusaan viittaan).

Maanantai: Epäonnen päivä

Ajatukseni olivat pyörineet jo ruoassa useamman päivän ajan eikä maanantai tuonut tullessaan poikkeusta. Samalle päivälle sattuneet kamaluudet (kuten parkkisakko) eivät yhtään auttaneet vaan illasta sorruin ja fitnesspäiväkirjojen sijaan nautin fatnesspäiväkirjoista. Siinä bem&Jerrysia lusikoidessani mietin vain että onpa onni ja ilo että olin aamusta sentään käynyt salilla.

IMG_3847

 

Tiistai: Toivoa täynnä

Tiistaina aamu alkoi ähkyllä ololla ja vaivoin sain treeniä edeltävän ruokani syötyä. Oli ihanaa palata takaisin dieettielämään edellispäivän mässäilyillan jälkeen. Treenitkin sujuivat tavattoman hyvin, kiitos hiilariövereiden. Mietin mielessäni että ehkä tässä on jotain kuitenkin tapahtunut aikojen saatossa kun tämä ”vähäinen” (siis minulle vähäinen, olenhan tunnettu suursyömäri) lipsuminen tuntui riittävältä. Olin tyytyväinen.

IMG_4019

Keskiviikko: Aamuareobista

Viimein tein sen, mistä olin jo muutaman viikon ajan haaveillut eli sen sijaan että olisin torkuttanut herätyskelloa koko aamun, lähdin kävelylle. Halusin kuitenkin nukkua niin pitkään kuin mahdollista eli yhdistin hyödyn hupiin ja sisällytin aamukävelyni työmatkaani. Kävelin useamman juna-aseman verran (jotain 5-6km väliltä) työpaikkaani kohden kunnes hyppäsin junaan. Olin niin tyytyväinen että tein tämän ja samalla mietin niitä kaikkia onnekkaita(?) koiranomistajia jotka käyvät aamulenkin ihan jok’ikinen aamu. Myös sateella.

IMG_3993

Torstai: (Epä)toivoa täynnä

Olin innosta piukeana kun viikko oli kuitenkin sujunut maanantaita lukuun ottamatta paremmin kuin hyvin. Olinhan saanut keskiviikolle lisättyä yhden ylimääräisen treeninkin. Olin rakastunut uuteen palkkariini joka oli treenin jälkeen ihan todellinen palkinto. Ruoka maistui hyvälle, ilmeisesti liiankin sillä unohtuneen koulutuspäivän vuoksi en päässytkään omien eväiden äärelle. Koostin ateriani mahdollisimman järkevänä mutta illalla eksyin paahtoelivän äärelle. Miksi nyt kun kaikki oli mennyt maanantain jälkeen niin hyvin? No, ainakin olin taas kerran käynyt aamusta salilla mutta päätin nyt todellakin ryhdistäytyä ennen kuin olen lähtötilanteessa.

Omaruoka vs.

Omaruoka (riisinuudelia, haudutettua kanaa tomaattikastikkeessa sekä salaattia)

Muu ruoka

Muu ruoka (maissibroileria, bataatti-cuscusta sekä erilaisia salaatteja ja jogurttikastiketta)

Perjantai: TGIF

Viikko on ollut töissä tavattoman rankka ja olin niin onnellinen että viimein oli perjantai. Aamun aloitin perinteisesti salilla ja edellispäivän leipäövereiden jälkeen päätin rohkaista mieleni ja ottaa salilla paidan pois. Tällä todistelin itselleni sitä että tapahtuneet paheet eivät ole kaataneet venettä mutta jos mielin ottaa paidan pois ilman rohkeuden keräämistä niin töitä on vielä edessä. Ruokavalion suhteen pysyin tiukkana.

IMG_4133

Lauantai: Lenkillä

Lauantai sujui kiireisissä merkeissä mutta illasta onneksi liikeni aikaa lenkille. Kerta olin viime viikolla juossut 6km, niin samaanhan minun pitäisi pystyä nytkin. Ja pystyinhän minä ja vielä helposti. jahka ilmat lämpenevät niin aletaan tavoittelemaan sitä kymppiä. Ruokavalion suhteen ei ollut ongelmaa.

Sunnuntai: Valmistautumista seuraavaan viikkoon

Vihdoin tuntui siltä että on edes hitunen omaa aikaa, joka tässä tapauksessa tarkoitti ulkoilua lasten kanssa sekä ruokien valmistamista seuraavalle viikolle. Vesi kielellä jo odottelin treenin jälkeistä palkkaria, jota maanantaina taas saisin. Perheen pienimmäin päiväunien aikana kaivoin pitkästä aikaa Jillian Michaelsin ohjeita esille ja tein pikaisen kotijumpan sekä venyttelin pidemmän kaavan mukaan. Ruokavalion suhteen ei ollut ongelmia.

IMG_4251

Ja näin pääsemme tähän maanantaihin, jolloin ensikertaa ajattelin vaa’an näyttävän enemmän kuin edellisviikolla (62,7kg). Vaan toisin kävi, omaksi suureksi hämmästyksekseni. Vaikka painoni siis kaiken tämän jälkeen näyttää olevan edelleen 62,7kg (+/-0) niin haluan ajatella että tällä kertaa selvisin säikähdyksellä. En voi olettaa että tekemällä sellaisia valintoja kuin viime viikolla tein, painoni laskisi ja oloni kiinteytyisi. Vaan onneksi sitä varten minulla on ohjelma, jota noudattelen vielä ainakin juhannukseen saakka.

Omasta onnistumisestani innostuneena (ja ehkä jonkinmoisena todisteena siitä että tämä yhteistyössä 24 Fitness Onlinen kanssa tekemäni kesäkuntoprojekti toimii) arvon teidän lukijoideni kesken vapaavalintaisen Online-valmennuksen (ei personal coaching). Erilaisiin valmennuksiin voit tutustua tämän linkin takaa ja huomaathan että jokaiselle kategorialle on myös alakategoria, josta saa lisätietoja klikkaamalla yläkategroriaa. Esimerkiksi MR-System Beginner-tasosta löytyy valmennukset mihille ja naisille erikseen niin lihasmassan hankintaan kuin painonpudotukseenkin.

Kommentoimalla tämän postauksen loppuun minkä valmennuksen haluaisit ja miksi osallistut mukaan arvontaan. Räätälöityjä nettivalmennuksia arvotaan kaksi ja osallistumisiakaa on 30.4.2015 klo 24.00 saakka.

arvonta

 

Huom! Sisältää yhteityötä 24 Fitness Onlinen kanssa

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

82 kommenttia

 1. hilla kirjoitti:

  Moi, tuo Advanced Naiset Kehonmuokkaus olisi aika mahtava 🙂

 2. Kati kirjoitti:

  Olen taas jälleeen kerran näin maanantai aamuna aloittamassa ”uutta parempaa elämää”. Kesä on jo ovella enkä halua havahtua kuukauden päästä, että kumpa vaan olisin vähän kattonut syömisteni perään. Pudotettavaa minulla on ihanteelliseen tilanteeseen (tai niin ainakin kuvittelen) 10 kiloa. Enkä nyt siis kuvittele tämän tapahtuvan tässä ennen juhannusta vaan pikku hiljaa. Olen sellainen, että jos teen tätä (laihduttaminen) vaan itselleni niin lipsuminen on huomattavasti helpompaa mutta kun mukaan ottaa ns. jonkun toisen vaikkakin nettiversiona niin se, että olet jollekin ”tilivelvollinen” auttaa pysymään ruodussa.
  Tällä kertaa aion myös onnistua, minua motivoi mielyttävämpi peilikuva ja se ettei tarvitse ahistua joka kerta vaatteita pukiessa. Ystäväni häät loppukesästä ovat myös merkittävä tsemppari.
  Minä valitsisin: MR-System Digital PT/ Beginner/ naiset/ painonpudotus

  Tsemppiä omaan projektiisi!! Kumpa sitä itsekin uskaltaisi joskus salilla ottaa paidan pois muuallakin kuin pukkarissa 🙂

 3. Sanni kirjoitti:

  Beginner kehonmuokkaus naiset ois mun juttu. Olen mä jollain asteella liikkunut aina, mutta varaa olisi kiinteytyä ja pakko myöntää, että lihaskunto on jäänyt pahasti paitsioon. Aerobiset lajit on lähiaikoina ollut enemmän mun juttu. Tiedän, että lihaskuntoa pitäisi lisätä, mutta en vaan saa itse itseäni innostettua.

 4. Jasmiina kirjoitti:

  Ennen kesää tuo http://www.24fitness-online.fi/product/treeniohjelma-naiset-pro-painonpudotus voisi tuoda paremman rantakunnon!

 5. Roosa kirjoitti:

  Voisin aloittaa mielelläni tuon Advanced Naiset Kehonmuokkauksen, sillä vaikka treenaankin säännöllisesti ja tuloksiakin on tullut, en ole koskaan saanut minkäänlaisia valmiita itselleni räätälöityjä ohjeita. Olisi siis kiva kokeilla, minkälaisia tuloksia ammattilaisten avulla saa! 🙂

 6. Merkku kirjoitti:

  Tarvitsisin ehdottomasti räätälöidyn ruokavalion! Kahden lapsen jälkeen vatsalla on vielä pari kiloa ylimääräistä rasvaa, josta olisi aika päästä eroon.

 7. Jossu kirjoitti:

  Hei,
  Ruokavalio olisi kiva saada!

 8. saaras kirjoitti:

  Tuo Advanced naiset kehonmuokkaus ois kiva! 🙂

 9. Riina kirjoitti:

  Moi! Advanced naiset kehonmuokkaus olisi täydellinen boost kesäkuntoon! 😉

 10. Juli kirjoitti:

  Moikka! Beginner Naiset Kehonmuokkaus kuulostaisi itselle sopivimmalta. Aloitin kuntosalitreenit vuosi sitten keväällä ja tuntuu että kehitys ja motivaatio on jäänyt junnaamaam paikoilleen. Tästä voisi saada lisäkipinää jatkoon! 🙂

 11. Jenni kirjoitti:

  Naisten kehonmuokkaus olisi näistä ehottomasti pop. Varsinkin ruokavalion suhteen olisi mahtava saada ohjeistusta. Kaipaan tavoitteellisuutta ja valmennuksesta saisi varmasti tehoja irti ihan eri tavalla kuin yksin puurtaessa. 🙂

 12. tiinaa kirjoitti:

  Tuo advanced woman kehonmuokkaus olisi minulle sopivin. Itselläni treenit tyssänneet paikoilleen eikä kiinteytymistä tällä menolla tapahdu joten valmennus tulisi tarpeeseen. Ikinä en ole nettivalmennusta kokeillut mutta olisi hienoa nähdä millaisen tsempin se saa aikaan ☺️

 13. Tipe kirjoitti:

  Advanced naiset kehonmuokkaus olis aika loistava näin kesäkuntoon pyrkiessä!

 14. Minsku kirjoitti:

  Oih, mä ainakin ottaisin ton ”ADVANCED / NAISET / KEHONMUOKKAUS”, mitä kauemmin on treenannut niin sitä vaikeampaa se lihasten kasvatus ja kehittyminen vaikeutuu, josko tämän avulla saataisiin hiottua se viimeisin paketti minusta! 🙂

 15. Annu kirjoitti:

  Advanced/naiset/kehonmuokkaus kuulostas mun jutulta.

 16. sohvi kirjoitti:

  Ehdottomasti ruokavalio kiinnostaisi! oken yrittänyt nyt painoa tiputella jo pari kk ja tuntuu että aina palaan vaan siihen samaan tilanteeseen… tiedossa oleva ruokavalio toisi oman tukensa koko hommaan 🙂

 17. Ninni kirjoitti:

  Moikka Jenni,

  minä koin kaikkein kiinnostavammaksi tuon Advanced Naiset Painonpudotuksen. Olen treenannut salilla parisen vuotta melko tunnollisesti, eli siis vähintään 3 krt viikossa. Tuntuu nyt oikein pahalta katsoa itseään peilistä, kun on ollut kevään vaihto-oppilaana Australiassa ja treenit ja syömiset ei ole onnistuneet täällä yhtä hyvin kuin aiemmin kotona Suomessa. On tullut vähän syötyä mitensunsattuu ja treenitkään ei ole olleet yhtä säännöllisiä. Todella tarvitsisin nyt jonkun potkun pyllylle ja ohjelman, jota seurata tarkasti. Tämä itsenäinen tekeminen pääsee niin helposti lipsumaan. Salilla en ole treenannut nyt 3 kuukauteen, mutta ryhmäliikuntatunneilla olen sen sijaan käynyt 2-3 krt viikossa. Ennen saatoin helposti vetää tuohon päälle vielä viidet salitreenit viikkoon. Mulla on niin kova ikävä sitä fiilistä kun lihakset on treenistä kipeät ja endorfiinit virtaa hyvän salitreenin jälkeen. Pistän sormet ristiin että arpaonni suosii 🙂

 18. Ellu kirjoitti:

  Haluaisin Advanced-valmennuksen. Valitsin sen, sillä olen jo treenannut yli vuoden ja haluaisin kokeilla uusia juttuja tottuneempana treenaajana. 🙂

 19. J kirjoitti:

  Hei ja kiitos kivasta blogista! Olen viimeisimmän lukuvuoden aikana opiskelujen ohella sekä ollut osa-aikatöissä että toiminut hallituksen puheenjohtajana, joten hommaa on piisannut enemmän kuin tarpeeksi. Tämä on näkynyt myös reilun viiden kilon painonnousulla, vaikka liikuntaa harrastankin useimpina viikkoina viisi kertaa salilla/lenkillä. Vanhat vaatteet tuntuu ikävältä ja itsetunto ei todellakaan ole ennallaan. Advanved -ruokavalion ja treeniohjelman avulla saisin mukavan sysäyksen ryhtiliikkeeseen ja kohti itseäni miellyttävää kroppaa! 🙂

 20. salla kirjoitti:

  Moikka!

  Tuolla oli niin monta hyvän kuuloista ohjelmaa, että oli vaikea valita vain yksi! Minulle parhaiten sopisi ehkä tuo naiset advanced painonpudotus tai kehonmuokkaus. Painonpudotus olisi varmaan ensin parempi ja sitten vasta kehonmuokkaus 😉
  En ole moniin vuosiin ollut tyytyväinen pelikuvaani ja kovista yrityksistä huolimatta onnistun aina epäonnistumaan. Nettivalmennus tulisi todella tarpeeseen, sillä vierastan ajatusta personal trainerin palkkaamisesta.

 21. Elina kirjoitti:

  Ruokavalio tulisi saada ehdottomasti kuntoon. Treenit ei ole ongelma ja tiedän miten niitä käsipainoja kuuluu heilutella, että se on tehokasta. Mutta tuo ruoka ja syöminen.. argh! Fitfarmiin en halua satsata rahaa, kun ovat vaan näitä maitorahka juttuja ja se määrä rahkaa kyllä jo oksettaa..

 22. emma kirjoitti:

  Pro naisten kehonmuokkaus kiinnostaisi! Kuulostaa siltä, että sen avulla saa uutta potkua treeneihin ja muutosta tapahtuisi 🙂

 23. elina kirjoitti:

  Mulla varmasti sopisi tuo Advanced naiset kehonmuokkaus. Salitaustaa löytyy ja perusasiat ovat ruokapuolellakin kunnossa, mutta tuntuu ettei omin avuin enää pääse eteenpäin niin hyvin kuin tahtoisi 🙂

 24. noora kirjoitti:

  Minua kiinnostaa naisten Advanced Kehonmuokkaus! Olisi aika saada lihasmassa kasvuun. 🙂

 25. E mama kirjoitti:

  Oi joi joi, mulle mulle mulle. Vieressä vauva 2 kk vanha ja kohta pitäis jotain alkaa tehdä tälle ruholle. Ruokavaliostahan kaikki alkaa, joten sen ottasin.
  Suosi minua sinä ihana arpaonni! Ihana blogi by the way!

 26. Airi kirjoitti:

  Hei!

  Beginner naiset painonpudotus olisi minulle tarpeen. Painoa on liikaa ja vaikka olenkin silloin tällöin salilla käynyt on toimintani siellä jotenkin päämäärätöntä. Ja mielelläni vaikka maksaisin siihen lisäksi tuon ruokavalion…

  T. Airi

 27. p kirjoitti:

  Ruokavalio olisi varmasti seuraava askel, jotta painonpudotus lähtisi oikeasti käyntiin. Mutta myös naisten beginner painonpudotus kiinnostaa, erityisesti tuon keston ja tuen vuoksi. Nyt tekeminen on vähän räpäiköintiä ja mikään valittu linja ei tahdo pysyä, joten tuloksiakaan ei tule, vaikka ajoittaista panostusta oikeaan suuntaan onkin. Apu olisi siis poikaa! Aika kohtuullisen hintaisia valmennuksia nyt tarjolla! 🙂

 28. Jennika kirjoitti:

  Oi, olen menossa kesän lopussa naimisiin. Joten mikä tahansa valmennus joka saa liikkeelle tulisi tarpeeseen. Aloittelijalle sopiva beginner painonpudotus kiinnostaisi 🙂

  T. Jennika

 29. Salla H. kirjoitti:

  Toi naisten advance kehonmuokkaus- ohjelma olisi kiinnostava. Treenihistoriaa n. 10v., mutta uusi oppi on aina paikallaan, ja kehitys on jumiutunut.

 30. Luana kirjoitti:

  Pro naisten kehonmuokkaus olisi oivallinen juuri tähän hetkeen! Olen tehnyt nyt samalla ohjelmalla viime syksystä, mutta en osaa itse tehdä uutta vaikka pitkään oon salilla käynytkin. Opiskelijana pt-palveluihin ei oikein ole varaa.

 31. sanni kirjoitti:

  Advanced naiset olis aika hyvä tähän saumaan!:) Aurinkoista kevättä!

 32. katja kirjoitti:

  Advanced / Naiset / Kehonmuokkaus olisi minulle oikein mieluinen valmennus. Tuntuu, että junnaan paikoillani oman treenini ja kehityksen suhteen, joten kaipaan uutta potkua ja ohjeita.

 33. Henna kirjoitti:

  Heippa! Minulla ei ole tavoitteena laskea eikä nostaa painoa. Unelmanani olisi lihaksikas ja tasapainoinen kroppa. En vain osaa saavuttaa sitä omin avuin, 20-vuotias kun olen. Kesäkuntoon en välttämättä pääse, mutta tavoitteeni onkin päästä elämäni kuntoon. 🙂 Kehonmuokkaus beginner olisi siis mun vaihtoehto! Olen päättänyt, että nyt tai ei koskaan! Kiitos kilpailusta!

  ://www.24fitness-online.fi/product/treeniohjelma-naiset-beginner-kehonmuokkaus

 34. mariem kirjoitti:

  Olispa mahtavaa saada lihaa varteen kun omat yritykset ei ole onnistuneet. Valitsisin ehdottomasti PT ADVANCED tai PRO ohjelman massan hankintaan!

 35. Christina kirjoitti:

  Olen vuodenvaihteessa saanut kuntoilukipinän pitkästä aikaa, kun olkapäävamma on alkanut lopultakin kestää treenaamisen. Tuloksia vain ei oikein tule, ehkä olen tosin hätäinen. En ole koskaan eläissäni ollut timmissä kunnossa ja kohta 37 vuotta täyttävänä ajattelin kokeilla, miltä se tuntuisi (ja näyttäisi!). Siispä minulle olisi sopivin ohjelma varmaankin ADVANCED/naiset ja kehonmuokkaus.

  Tsemppiä projektillesi! Hyvin sulla menee, vaikka vähän töyssyjä tiellä onkin. 🙂

 36. Maija kirjoitti:

  Minulle kävisi tuo advanced naiset painonpudotus .

  Olisi nimittäin kiva saada sitkeästi mukana pysyvät 5-8kg putoamaan. Treenit kyllä maistuu..sali,juoksu,kahvakuula,jne. Ikä vaan tekee tepposet(36v) ettei tahdo tuo paino enää niin vain pudota kuin nuorempana.

 37. Marika kirjoitti:

  Advanced naiset kehonmuokkaus!! 😉

 38. nanna kirjoitti:

  Naisten pro kehonrakennus otti heti silmään. Olen harrastanut liikuntaa ja salilla käyntiä noin 10 vuotta, mutta minun syyni liikkua ja hankkia paljon lihasta on kaikkea muuta kuin ulkonäköön liittyvää. Sairastan ms-tautia mutta en halua taudin ottavan valtaa vaan hammasta purren haastan kehoni päivittäin. Ammattilaisen ohjeet motivoisivat tekemään ja liikkumaan vielä enemmän.

 39. Sanna kirjoitti:

  Pro Painonpudotus naiset olisi kuin minulle tehty! Muutenkin alkoi tällainen nettivalmennus kiehtoa, sillä asun ulkomailla 🙂

 40. Teea kirjoitti:

  Eipä yllätys että vastauksia riittää, mutta mukaan vain! 🙂

  Advanced naiset kehonmuokkaus kiinnostaisi, jos onni osuisi kohdalle. Olen treenaillut salilla muutaman vuoden ja viimeiset pari vuotta tarkemman ymmärryksen kanssa. Viimeiset puoli vuotta voimapainotteisena pyörinyt treeni kaipaisi päivitystä, joten tähän kohtaan sopisi mainiosti vähän muokata kehoa kesää kohti mentäessä.

 41. Alina kirjoitti:

  Oi huhhuh mikä arvonta! Tulis kyllä tarpeeseen.
  Advanced naisten kehonmuokkaus kiinnostais eniten. Ois huippua saada infoa ammattilaisilta, jotta sais kunnon tulokset aikaiseksi. Varsinkin kun kesä tulossa…rasva palamaan ja lihasta tilalle!!

 42. Ree kirjoitti:

  Advanced naiset painonpudotuksella saisi apua omaan matkaan kohti tavoitteita 🙂

 43. Jaana kirjoitti:

  Tuo Advanced Naiset Kehonmuokkaus olis mulle juuri passeli! 🙂 Olis kiva saada uusia juttuja salitreeniin 🙂

 44. Aada Kuula kirjoitti:

  Moikka! Täytyyhän munki nyt osallistua. 🙂 eli ADVANCED/ KEHONMUOKKAUS / NAISET kuulostais aika hyvältä. Fitfarmin lite in shapen loppumisen jälkeen motivaatio katos hetkeks ja nyt ois hyvä palata ruotuun uuden valmennuksen kanssa 🙂 kesäkuntoa tavoitellaan täälläkin!

 45. Mmmmmia kirjoitti:

  advanced naisten kehonmuokkaus kiinnostaisin. Siitä saisin vinkkejä parempien tulosten saamiseksi ja sekä oikean tekniikan liikkeiden tekoon. 🙂

 46. Karoliina kirjoitti:

  Naisten advanced kehonmuokkaus tekisi hyvää! Nykyisessä tekemisessä on jotenkin sellainen nykytilanteen ylläpitämisen meininki, josko valmennuksella saisi siihen sitä kehittävää potkua mitä haluaisin!

 47. Maija Karhu kirjoitti:

  Advance /Naisten kehonmuokkaus -olisi kiva päästä kokeilemaan nettivalmennusta ensimmäistä kertaa. 🙂

 48. Sara kirjoitti:

  Ottaisin ehdottomasti ruokavalion. Minulla ei ole ongelmaa treenaamisen suhteen, mutta ruokavaliollani estän aina tulosten näkymisen. Syynä tähän luultavasti on se, että minulla on tarkka treeniohjelma, muttei minkäänlaista ruokaohjelmaa.

 49. Johanna kirjoitti:

  Hei. Ottaisin mielelläni tuon Advanced kehonmuokkaus naiset 🙂 Kuntoilen ja liikun, mutta kaipaisin tavoitteellisempaa toimintaa. Eli koskaan mulla ei ole ollut treeniohjelmia eikä ruokavalioita. Pudotettavas ei ole montaa kiloa enkä sitä varsinaisesti tavoittelekaan. Lihasta ja kiinteytystä lisää hyvin alkaneelle tielle 🙂 Ruokavalio on se missä eniten tarvisin petrausta. Syön perusterveellisesti mutta liikaa ja liikaa sokeria. Luen säännöllisesti hyvää blogiasi, kiitos 🙂 -Jonsku

 50. Lille kirjoitti:

  Toi ruokavalio olisi ehkä paras

 51. j kirjoitti:

  Henkilökohtaisesta ruokavaliosta olisi eniten hyötyä minulle. Olen hieman kausittainen ihminen, että pari viikkoa reenaan hulluna ja syön terveellisesti ja sit tuleekin jokin ja syömiset menee överiksi ja liikunta unohtuu. Olisi ihana, että olisi ruokavalio jota noudattaa koko ajan ja liikunta pysyisi mukana. Kiloja olisi jokunen tiputettavana…

 52. äitikahdelle kirjoitti:

  Beginner/ Painonpudotus/ Naiset tämän avulla toivon pääseväni hoitovapaan aikana kertyneistä kiloista, joita on tullut huikeat 15 :O

 53. äitikahdelle kirjoitti:

  Beginner/ Painonpudotus/ Naiset tämän avulla toivon pääseväni hoitovapaan aikana kertyneistä kiloista, joita on tullut huikeat 15 :0

 54. Heidi kirjoitti:

  Ruokavalio, advanced, beginner, painonpudotus. Mikä tahansa kävisi, jotta saisi taas ammattilaisen apua ja puhtia elämäntapamuutokseen.
  Kiitos

 55. Colleen kirjoitti:

  Advanced/ Painonpudotus/ Naiset olisi hyvä kaltaiselleni kokeneelle liikkujalle. Urheilen aktiivisesti, mutta muun elämän stressin takia painonpudotus takkuaa. Kamppailen motivaation kanssa tällä hetkellä päivittäin, ja koen, että ohjelman tavoitteellisuus auttaisi omien tavoitteiden saavuttamisessa ja osaltaan antaisi tsemppiä muuhunkin jaksamiseen 🙂

 56. Suvi kirjoitti:

  Advanced/naiset/painonpudotus tai kehonmuokkaus tai MR-system personal coach jotta sais tarkat ohjeet kun vyötärölihavuus uhkaa vaikka välillä innostun lenkkeilemään ja tekemään kotona jumppaa kahvakuulalla ja jumppapallolla, myös salilla välillä. Nyt olis viimeistään korkea aika saada keskivartalo kuntoon kun mittarissa on seuraavaksi 37v! 🙂

 57. Anu kirjoitti:

  Advanced/naiset/painonpudotus ohjelma olisi aivan loistava!

 58. Niina kirjoitti:

  Ruokavalio olisi minun juttuni. Treeni kulkee ja siitä nautin, mutta ruokavaliota on vaikeaa pitää sellaisena että muutama kilo lähtisi.

 59. Lillukka kirjoitti:

  Minä valitsisin tuon Advanced naiset kehonmuokkaus -ohjelman! Ohjelma toisi varmasti kaipaamaani lisäpotkua treeneihin, syksyllä vielä treeni oli säännöllistä, kevät on ollut muutosten aikaa ja treenit ja terveellinen ruokavalio on saanut valitettavasti kärsiä. Tarkoitus on kuitenkin palata säännölliseen elämänrytmiin ja saada ote elämästä takaisin! 🙂 Hyvällä mallilla sitä kohden jo ollaan, hyvä treeniohjelma vain puuttuu!

 60. iiina kirjoitti:

  Kuulostaa kivalta! Oma liikuntatausta on lähinnä ratsastuksessa ja lenkkeilyssä, lihaskunto on aina jäänyt harmillisesti vähemmälle. Painokin saisi tippua kesäksi sen 3-5 kg, mutta ylipainoinen en ole koskaan ollut. Valitsisin siis itselleni Beginner / Naiset / Kehonmuokkaus. Ruokavalio on suht kunnossa, treeniin kaipaisin ohjausta olemattoman kuntosalitaustan vuoksi 🙂

 61. Mervi kirjoitti:

  Voisihan tässä vaikka kiinteytyä. En saanut oikein noita sivuja auki, mut luin kommentteja ja kiinteytys tai painonpudotusohjelma voisi olla hyvä.

 62. Titu kirjoitti:

  Kesäkuntoon olisi tarkoitus päästä ja mikäs sen tehokkaampi tapa kuin kunnon ohjeet valmentajalta!
  Tähän saakka olen kerran pari viikossa käynyt salilla ja muutaman kerran lenkillä. Kiristeltävää olisi hieman ja haluaisin lihaksia enemmän myös ylävartaloon.

 63. laanelle kirjoitti:

  Ei vitsit, tällainen tulis kyllä niiiin tarpeeseen! 😀 Oon ollut tän kevätkauden vaihdossa Hong Kongissa ja ruokavalio on ollut kuluneiden kuukausien aikana lievästi sanottuna hiilaripainotteista… En oo jaksanut alkaa nipottamaan asiasta vaan oon päättänyt elää maassa maan tavalla, mut Suomeen paluun lähestyessä alkaa myös ruokavalion uusiminen sekä kunnon treenikauden aloittaminen tuntua enemmän kuin houkuttelevalta ajatukselta… 😀 Vaihdon aikana on tullut onneksi liikuttua koulun kuntosalin ja lenkkeilyn puitteissa, mut hieman tavoitteellisempi treenaaminen on alkanut kiinnostamaan etenkin, kun kiinteytymisen varaa löytyy reilu vuosi sitten suoritetun painonpudotuksen jäljiltä. Nettivalmennuksen voittaminen sattuis siis täydelliseen saumaan!

  Nettisivuston valmennusohjelmista naisten kehonmuokkausohjelma (http://www.24fitness-online.fi/product/treeniohjelma-naiset-advanced-kehonmuokkaus) tuntus tällä hetkellä kaikista osuvimmalta! 🙂

 64. Jude kirjoitti:

  Tavoitteena olla timmi morsian kesäkuun lopussa, vähän olisi varaa vielä kiristellä ja valmiista ohjeista toivon saavani lisää motivaatiota salille. Pro painonpudotus-ohjelma sopisi tähän tilanteeseen loistavasti 🙂

 65. MM kirjoitti:

  Advanced painonpudotus tai kehonmuokkaus kumpikin käy.
  Ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että kiloja on hetkessä kertynyt niin paljon, etteivät vaatteet mahdu enään päälle. On niin noloa kulkea aina samoissa/ainoissa päällemahtuvissa rytkyissä.
  Uusia, isompia en osta koska sehän tarkoittaisi luovuttamista.

 66. Sanni kirjoitti:

  Juuri oikealta kuulostaa Advanced naiset painonpudotus. Olen treenannut jo vuosia salilla. Tänä talvena on ihan huomaamatta paino noussut viisi kiloa, ja sitä pitäisi saada alas, jotta treenin tulokset näkyisi myös ulospäin:)

 67. Tiia kirjoitti:

  Ottaisin mielelläni tuon Advanced Naiset Kehonmuokkauksen, sillä vaikka treenaankin paljon ja tuloksiakin on tullut, en ole ikinä aiemmin saanut juuri itselleni räätälöityjä ohjeita. Olisi erittäin mainiota testata, että miten paljon saisi itsestä irti ammattilaisen ohjeilla. 🙂

 68. Jenni kirjoitti:

  Beginner/ Naiset/Painonpudotus olisi täällä toiveissa 🙂

 69. Piia kirjoitti:

  Beginner/naiset kehonmuokkaus, koska vaikka harrastan urheilua ja tälläkin hetkellä syön tietyllä ”ruokavaliolla” niin hommasta puuttuu sellainen määrätietoisuus, jota nettivalmennus varmasti antaisi.

  Lopetin tupakanpolton neljä vuotta sitten ja sain kiitokseksi kuusi kiloa elopainoa lisää, jotka eivät vain suostu katoamaan. En ole ylipainoinen ja haluaisinkin muuttaa nuo kilot läskistä lihakseksi! 😉

 70. Johanna kirjoitti:

  Beginner/naiset/painonpudotus. Muutan syksyllä uudelle paikkakunnalle ja mikäs sen parempi aloitus kaikille muutoksille kuin muutos elämäntavoissa parempaan suuntaan:)

 71. Ainojuliet kirjoitti:

  Hei,
  Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja erityisesti tästä postauksesta! Minulle parhammailta valmennuspaketilta kuulostaisi ehdottomasti ADVANCED/ PAINONPUDOTUS/ NAISET Siihen päälle voisin ottaa vielä muutat tehotreenit Marjon kanssa ihan livenäkin 🙂

 72. Tjja kirjoitti:

  Advanced kehonmuokkaus naisille olisi minulle kuin tehty. Kesällä elokuussa häät tulossa, joten enemmän kuin tarpeen 🙂

 73. iitu kirjoitti:

  Advanced, kehonmuokkaus, naiset, olisi minulle sopiva 🙂 olen jokunen aika sitten kiinnostunut treenaamisesta, ja salilla olen ahkerasti käynyt. Nyt tarttisi jonkun ammattilaisen avun tiristelemään ylimääräisiä kiloja kesäksi pois,niin ehkä sieltä jotain lihaksiakin paljastuisi 🙂

 74. Susanna kirjoitti:

  Advanced kehonmuokkaus naiset. Saisi taas syömiset ruotuun ja vaihtelua saliohjelmaan 🙂 Kesää kohti kun tässä kovaa vauhtia mennään 🙂

 75. Katri kirjoitti:

  Ruuhkavuodet alkavat näkyä ja tuntua. Tuntuu, että päivän tunnit eivät vaan riitä kaikkeen ja siinä väsymyksen ja kiireen keskellä ruokavalio alkaa lipsumaan…eli olisi loistavaa saada juuri itselle suunniteltu ruokavalio!!

 76. Jamppa kirjoitti:

  Oikea ruokavalio auttaisi pääsemään tavoitteisiin! treenaminen sujuu..

 77. Krista Lehikoinen kirjoitti:

  Moikka, en tiedä mikä olisi minulle hyvä treeni. Olen vasta aloittanut ***lla ja siellä pt sanoi, että minun vatsalihakset ovat revenneet ( 3 raskautta) ja ainoa keino saada litteä vatsa on leikkaus ja en suostu uskomaan =). eli treeniä, treeniä ja lisää treeniä!

 78. Pike kirjoitti:

  Olen palautunut muutamia viikkoja sitten olleesta synnytyksestä ja painokin on laskenut mukavasti. Lisäbuusti ei olisi pahitteeksi. Siksi beginner painonpudotus kuulostaa hyvältä!

 79. Sanna kirjoitti:

  Hei! Tuo kehonmuokkaus voisi olla minulle sopiva valmennus. Jospa sen avulla pääsisi parempaan kesäkuntoon. 🙂

 80. suvi kirjoitti:

  Hei! Onko tämä jo arvottu? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   kilpailuaika on päättynyt mutta arvonta on päättynyt kyllä 🙂

   • jennie kirjoitti:

    Ja siis näköjään ajatskatkoksella vastattu tähän 🙂 Kilpailuaika on siis päättynyt mutta arvontaa ei ole vielä suoritettu. Voittajat ilmoitetaan vielä tällä viikolla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.