Hae
My Project Is Me

Vielä yksi kierros

Moi,

Tähän väliin on pakko nollata ajatuksia ja puhua jostain ihan muusta kuin kroppaprojektista – joten puhutaan keväästä. En tiedä onko se tämä kevät, tuleva Skotlannin matka vai totaalinen kyllästyminen oman vaatekaapin sisältöön mutta minulla on ihan valtava uudistumisvimma vaatekaappia koskien. Olen viimeaikoina viettänytkin enemmän tai vähemmän aikaa omaa pukeutumistani miettien ja tullut siihen tulokseen että se on melko rento. Sellainen se on ollut oikeastaan aina ja verkkarit ovatkin huomattavasti enemmän minua kuin vaikkapa puvunhousut. Ja koska verkkarit eivät enää tässä iässä taida olla mikään oikea tyyli niin on keksittävä jotain näiden kahden välimaastosta. Alla oleva onkin hyvin pitkälti minua ihan parhaimmillaan:

paita_1

Paita: Veromoda, Housut: H&M, Kengät: Dinsko

Kuvassa näkyvä paita on näkynyt blogissa melko useasti viimeaikoina ja se onkin minun makuuni kokolailla täydellinen. Se mitä moni ei kuitenkaan tiedä niin hintaa tälle täyellisyydelle koostui kokonaiset 60snt. Kuten arvata saattaa, ostin paitani kirppikseltä ”keväiseksi puistojumppapaidaksi” sovittamatta. Treenipaitaa siitä ei kuitenkaan tule sillä senverran paljon parempi se on kuin mitä mytty antoi ostohetkellä ymmärtää. Olenkin viimeaikoina tehnyt muutamia muitakin löytöjä erilaisilta kirppareilta artikkelihintojen ollessa maksimissaan 5€.  Omat ostokseni ovat lähinnä keskittyneet lähialuideni mahdollisuuksiin eli Tikkurilan Konttiin, Vantaan Lanttilaan sekä kierrätyskeskuskeen ja huutonettiin ja Toriin.

bleiseri_1

H&M:n trikoobleiseri


maaliskuu5

H&M:n vaaleanpunaiset farkut sekä musta bleiseri
Nextin maximekko kesää ajatellen


neuletakit

Musta neuletakki: GinaTricot
Ruskea neuletakki: Lindex

Kirppariostelu on kuitenkin työlästä eikä koskaan voi tietää onnistaako vai ei. Itsehän en osaa vaatteita tuunailla eli ostoksen on oltava juuri eikä melkein. Uusien vaatteiden ostelu olisikin huomattavasti helpompaa mutta lasten kanssa sekään ei mitään varsinaista herkkua aina ole. Onneksi on nettikaupat, joista viimeisimpänä olen tehnyt ostoksia SportsDirectin kautta. Jos joku ei siis kyseiseen kauppaan ole törmännyt niin suosittelen lämpimästi; Tarjolla on urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita edulliseen hintaan. Toimitus Suomeen on muistaakseni 7€ ja toimitus on nopea. Mahdollisissa palautuksissa joutuu tosin itse pulittamaan palautusmaksun. Viimeisin tilaukseni oli itseasiassa melko onneton sillä tiedän kohta pääseväni kauppaan fyysisesti sovittelemaan. Suurimmaksi osaksi paketti sisälsi sukkia (kyllä, tuli halvemmaksi tilata tuolta kuin osta kaupasta) sekä fleece-vuoriset legginsit. Suurin syy tilaukselle oli kuitenkin tämä keeppi, jonka ajattelin tarjoavan keväämmällä vähän tyyllikkäämpää, kuitenkin tyylilleni uskollista, lämpöä (tämä oli siis ennekuin bongasin tuo trikoobleiserin, joka ajaa osittain saman asian).

keeppi

Keeppi ja leggarit: Sportsdirect

Ennen matkaan lähtöä yritän tosiaan selättää nämä pahimmat shoppailuhimoni, jottei homma karkaa ihan käsistä päästessäni isompien shoppailumahdollisuuksien ääreen. Luvassa siis varmasti nettikauppojen surffailua sekä kirpparikiertelyä. Onko täällä muita kirpparikiertelijöitä? Onko antaa vinkkejä hyvistä ostopaikoista?

4 kommenttia

 1. Tiina/ Fit Fat Mama kirjoitti:

  Mie käyn kirppareilla ja monesti oon tehny tosi huikeita löytöjäkin. mm. Peak Performancee, Tommy Hilfigerii ja DKNY:tä.
  Tosin täällä Joensuun kirppareilla :D. Ois kiva päästä koluumaan joskus isojen kaupunkien kirppareita :).
  Sportsdirect on kyl iha super nettikauppa! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Joskus tosiaan tekee löytyjä 😀 tosin minusta on tullut niin pihi kirppariostelija ettäsuorastaan kauhistun kun hinta ylittää 5€ 😀 😀 ps. Musta tuntuu että parhaat apajat on aina jossain muualla kuin täällä omilla kylillä vaikka ei varmasti edes pidä paikkaansa.

 2. Emski kirjoitti:

  En oo koskaan jotenkin saanut aikaiseksi kommentoida, mutta nyt on pakko kiittää tästä blogista! Tää on tsempannu pitkään jo mua eteenpäin, ja mukana oltu jo pitkään. 🙂 Ja hitsi vie oot kyllä kaunis!

  http://iwilldoitemski.blogspot.fi/

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos itselesi ja tsemppiä omaasi – aina ei ole helppoa (kuten minulla juuri nyt) mutta kyllä se siitä suttaantuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.