Hae
My Project Is Me

Paras tapa aloittaa aamu?

Moi,

Olin niin täpinöissäni edellisiltana että tyystin unohdin alustaa teille tekstiä blogin puolelle. Ai miksikö olin täpinöissäni? No koska maanantaiaamu alkaisi ensimmäisillä aamutreeneillä pitkiin aikoihin. Kello herättäisi 4.30 ja 5.15 olisin viimeistään salilla jumppavetimet päällä – ja olinhan minä 🙂

IMG_1725

Koska tämä tulee olemaan minun tapani treenata seuraavan määrittelemättömän ajanjakson verran niin olin ihan rehellisesti sitä mieltä tai en, niin uskottelen itselleni että tämä on se paras tapa aloittaa aamu. Ja jos ollaan rehellisiä, niin kyllä se saattaa vaikka ollakin. Herääminen ei ollut lainkaan niin vaikeaa kuin kuvittelin ja jahka kroppa tajuaa että tämä on nyt se aika kun treenataan, niin varmasti treenitehotkin saadaan nousuun.

IMG_1739

Energistä maanantaita ja viikonalkua jokaiselle!!

14 kommenttia

 1. Sannukka kirjoitti:

  My hero 😉 !!

 2. Virpi kirjoitti:

  Juuri näin! Lämmöllä muistelen niitä treenikertoja kun olen saanut itseni juurikin tuohon aikaan ylös ja salille ennen työpäivän alkua. Siitä jää vaan niin voittajan olo pitkäksi aikaa. Huomenna aamulla olisi taas aamuvuoro salilla =) Ei siihen sen suurempaa syytä ole muuta kuin, että se on vain niin huisin siistiä. Ehtisin varmaan illallakin käymään salilla, mutta kyllä sitä on kaikkein energisimmillään aamutuimaan ja onhan se vaihtelua. Vaihtelua kaipaa välillä treeniajankohtaankin =)

  • jennie kirjoitti:

   Uskon kanssa että totun tähän kunhan hetken aikaa käyn. Onhan se toki kropallekin melkoinen shokki vaihtaa lähes lennosta myöhäiset iltatreenit aikaisiin aamutreeneihin. Ja mahtava on todella se tunne joka tästä tulee!

 3. anna kirjoitti:

  Aamutreenien vankkumattomana fanina sanon että on ne kyllä mahtavia, nauti! 🙂 (Ainut vaan et onko miun noin ysiltä alkavat treenit enää mitään aamusellaisia, kun reippaammat jo viiden aikaan aloittaa pumppailun?! ;))

 4. tomppa kirjoitti:

  Missäs sun sykemittari on kun sitä ei oo aikoihin näkynyt?

  • jennie kirjoitti:

   Tämä on itseasiassa ihan relevantti kysymys johon en itsekään tiedä vastausta. Se taitaa olla siellä minne sen siivosin parempaan talteen 😀

 5. Minä vain kirjoitti:

  Hei olen ollut uusi lukijasi jo tovin aikaa, hyvä blogi! Itselläkin painonpudotusta ja urheilua. Jo tippunut reilu 11 kiloa, vielä 7.3 kg jäljellä 🙂 Kertoisitko enemmän tämän hetken treeniviikostasi sekä siitä, miten olet lisännyt aerobista.

  • jennie kirjoitti:

   VAU! Sulla on jo mahtava urakka takana joten keep on going!! Lupaan laittaa vielä tarkempaakin tietoa siitä miten ja millaisella suunnitelmalla etenen. Sanotaan vaikka näin karkeasti ensin että

   ma= treenit
   ti= kävely
   ke= pepputreenit
   to= kehonhuolto
   pe= treenit
   la, su =vp

   tarkemmat speksit tekemisistä tulossa hiljalleen blogiin vaikka sanotaan jo nyt että erään yhteityöntiimoilta tähänkin on tulossa muutoksia lähiaikoina…

 6. Clarissa kirjoitti:

  Ei olisi musta tohon. Olen sellanen iltakukkuja, vapaa päivinä saan itteni ylös justiinsa 10.00. Ootko vaan luonnostas aamuihminen vai voiko siihen jotenkin opetella?
  Kerran olen noussut kuudeksi aamulla salille, ei paha ollenkaan ja tykkäisin kun saisi melko rauhassa tehdä.

  • jennie kirjoitti:

   Aamussa on omat hyvät puolensa ja ruuhkaa tosiaan vielä vähemmän kuin myöhään illalla mutta kyllä se vähän vaatiikin. En myönnä olevani mikään aamuihminen mutta meidän perheessä sellaiseksi taitaisin tulla luokitelluksi. Ei sen puoliin, en kyllä jaksa myöhään yöhönkään kukkua hereillä 😀 Mutta, uskon että kunhan kroppa tajuaa että tämä on nyt homman nimi niin se treenikin alkaa luonnistua aamusta ihan uudessa uskossa… ja uni tulla iltaisin nykyistä aikaisemmin 😉

 7. Raxu kirjoitti:

  Moi, kiva blogi sulla 🙂

  Aamutreeni on juurikin paras tapa aloittaa päivä!! Itse oon treenannut pääsääntöisesti aamuisin puolitoista vuotta. Treeni alkaa siinä 5:20-5:30 ja ennen puolta kasia olen jo töissä. Pienten lasten äitinä tämä on ihan paras systeemi 🙂

  Tsemmpiä sulle!

  • jennie kirjoitti:

   Perheen ehdoilla minäkin päädyin aamusaleilijaksi 🙂 Mukava siis saada samassa tilanteessa olevaa vertaistukea ja kannustusta, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.