Hae
My Project Is Me

Laihduttajan herkkukeksi

Miltä kuulostaisi käytännössä sokeriton, proteiinipitoinen herkkukeksi? Aika hyvältä, ainakin minusta. Ja vielä paremmalta se kuulostaa kun kerron ettei keksi ole pilattu myöskään suurella energiamäärällä ja on äärimmäisen helppo valmistaa.  Tässä siis lähestulkoon täydellinen laihduttajan viikonlopun herkkukeksi.

proteiinikeksi

Nyt on pakko paljastaa että kyseessä ei ole mikään uusi idea vaan herättelen vanhaa vinkkiä vuosien takaa taas henkiin. Monet reseptit nousevat aina aika-ajoin esiin ja en edes muista mistä tämä mieleeni tupsahti mutta hyvä kun niin teki.

Olin jo melkein unohtanut takavuosien suosikkipatukan Questbarin, mistä nämä keksit on valmistettu. Kyseessä on siis kuorruttamaton, kuin taikinaksi tarkoitettu kaulittava patukka. Ja juuri niin minä tein keksejä valmistaessani: lämmitin muutaman sekunnin mikrossa saadakseni massasta pehmeän, kaulin patukkaa hieman ohuemmaksi ja leikkasin muotilla paloiksi ja pistin uuniin paistumaan. Noin 5min 175c uunissa ja keksit ovat valmiita herkuteltavaksi.

proteiiniherkku

Ja jos vielä haluaa tehdä jotain ihan erityisen hyvää niin laittaa pehmeäksi jääneiden keksin puolikkaiden väliin omaa lemppari proteiinijäätelöä. Lopputulos on kuin Ben&Jerry’s:n Son of a wich – keksijäätelö vähemmillä kaloreilla. Ja nyt viimeistään sinulla on kädessäsi täydellinen laihduttajan herkkukeksi.

Kurkkaa myös nämä proteiinipitoiset muffinit tai parempi porkkanakakku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.