Hae
My Project Is Me

Kohta jumpataan

Moi,

Tuossa pari päivää sitten intoilin jumppa dvd:iden mahdollisesta tilaamisesta. No eipä mennyt kauaa kun tilaus oli tehty, eilen illalla nimittäin laitoin sitten Amazonille tilauksen menemään kun sieltä kuitenkin sai edullisemmin kuin esim. cdon.com:lta. Jotta tuotteille sai ilmaisen toimituksen niin piti tilata £25 edestä ja minähän tilasin koko rahalla näitä jumppa dvd:itä (vain osa tuotteista siis hyväksyttiin tuohon ilmaisen toimituksen piiriin).

Seuraavat tuotteet siis tilasin:

Dance it off with Vicky Binns, on yksi sellainen dvd jota olen jo joskus sen ilmestyttyä ajatellut että tuo voisi olla ihan hauska juttu. Vicky Binns sanoo otse pudottaneensa painoaan tekemällä dvd:n harjoitukset 3*viikossa  ja tarkastamalla omia ruokailutottumuksiaan. Ongelmana hänellä oli että hän söi aivan liikaa kaikkea eikä liikkunut lainkaan. Tietääkseni Binns on pystynyt pitämään painonsa kurissa myös edelleen, eli ihan kokeilemisen arvoinen juttu. Niin ja niille, jotka eivät ole yhtä fanaattisia brittiroskalehtien lukijoita kuin minä, Vicky Binns on brittiläinen näyttelijätär.

 

Tästä mainitsin jo aikaisemmassa postauksessani. Halusin itselleni jonkun nopean ja hauskan aerobisen rutiinin. Toivon tältä sitä – hauskaa tanssahtelua omassa olohuoneessa. Tähän sarjaan (10 miute solution) oli joku miljoona erilaista versiota lihaskunnosta lattareihin. En osota ihmeitä mutta katsotaan.

 

Pakkohan se oli tilata myös Tracy Andersonin tuotantoa. Hänhän on tunnettu lähinnä Madonnan ja Gwyneth Paltrow:n treenaajana ja todellisena ihmeidentekijänä. Tutkailin hänen tarjontaansa ja tämä vaikutti kaikkein yksinkertaisimmalta aerobiselta treeniltä, noin niinkuin liikkeiden osalta. Hänellä olisi tarjota myös joku tanssidvd mutta näin kerrostaloasukkaana ajattelin säästää alakerran hermoja ja olla hankkimatta sitä kaikkein eniten hyppyjä ja temppuja sisältävää versiota 🙂

Jillian Michaels on lähinnSuurimmasta pudottajasta tuttu personal trainer. Hänpä on itse melkoisen tavoiteltavassa kunnossa ja tämä vaikutti aika hurjalta rääkiltä, ainakin arvostelijoiden mielestä. Tämä 6 weeks sixpack on oikeastaan enemmän tuolle poikaystävälleni, joka halusi tämän yhdeksi tilattavista tuotteista.  Katsotaan uskallanko itsekin innostua

Tämä 30 day shred on sitten vastaavasti Michaelsin tuotantoa itseäni varten. Ilmeisen kovaa treeniä tässäkin luvassa 🙂 Ymmärsin (ja oletan) että tämä on enemmän lihaksia kasvattavaa kuin hapenottokykyä lisäävä treeni ja sellaisen minä tältä naiselta haluankin.

Jäädäänpä innolla odottelemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.