Hae
My Project Is Me

Entinen kofeiiniaddikti ilmoittautuu

Moikka,Olen jokseenkin innoissani ja hämmästynyt omasta saavutuksestani ja niinpä aion hehkuttaa sitä oikein täälläkin: En ole juonut kahvia reiluun viikkoon yhtäkään kupillista. En varsinaisesti ole mikään kofeeiiniaddikti ollut vuosiin (onneksi) mutta aamuihin on kuulunut välttämätön kahvihetki.


Sinälläänhän kahvinjuonnissa ei ole mitään pahaa ja muutaman kupin päiväannoksesta on olemassa tutkittua tietoa myös terveysvaikutuksista. Itsellä kahvinjuonnissa oli kuitenkin muutama ärsyttävä piirre1. Join kahvin aina erillään aamupalasta, eli tämä venytti aamujani ihan turhan paljon2. Kahvin kanssa (varsinkin iltapäivisin) sopii hirveän hyvin joku pieni ja makea..


Kahvinjuontini loppui tosiaan vähän kuin seinään, ja ihan itsekseen. ilman mitään suunniteltua. Huomasin vain viikko sitten maanantaina että kahvi ei vain maistu minulle ja sen puolikkaan kupin jälkeen olen ollut ilman. Ihan omaksi hämmästyksekseni en ole kärsinyt väsymyksestä eikä herääminen ole ollut yhtään vaikeampaa. Mielenkiinnolla odotan kauanko tämä ”villitys” mahtaa kestää..

17 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Mulla sama juttu, että kahvinjuonti on vähentynyt. Mutta aamukahvista en kyllä luovu, enenen 😉 vaikka kyllä itseasiassa viime viikon join kokeeksi aamulla teetä ja kyllä sekin ihan ok on.

  • jennie kirjoitti:

   Eikä varmasti tarvitsekaan, tämä vain nyt jotenkin sattui omalle kohdalle niin helppona että mikä jottei ole kokeiltava tätä (ja tutkittava muuttuvatko hampaat valkoisemmiksi jos jatkuu pidempäänkin..)

 2. ~LOVE~ kirjoitti:

  Mä vierottaudun tääl pepsi maxista…PAH!://

 3. nasba kirjoitti:

  Ootko varma ettet oo raskaana? 😉 Mä juon kahvia 1-4 kuppia pvssä, mut tyttöjä odottaessa ei maistunut. :))

  • jennie kirjoitti:

   Ei kait sentään vaikka ihmeitä toki tapahtuu. Juuri kuulin eräästä puolitutusta, joka on jo lähes puolivälissä raskauttaan ehkäisysytä ja tulleista kuukautisista huolimatta :O

 4. Jeme kirjoitti:

  Aamukahvi ja blogipäivityksien luku ennen lasten heräämistä. <3

 5. Monna kirjoitti:

  Mä tykkään kyllä aamulla siitä hetkestä (jos ei oo kovin aikanen lähtö johonkin) kun saa juoda kahvia ja lukea blogeja ym netistä. 🙂 <3Mutta oikeestaan aamukahviin mulla kahvinjuonti nykyään jää.Mulla kylläkin käy tosiaan vähän samalla tavalla kun sulla, kahvia saatan ryystää pari kuppia ja aamupalan syöminen venyy pari tuntia pidemmälle.. 😉

 6. Mari kirjoitti:

  Hah, toi aamujen venyttäminen on kyllä niin tuttua. 😀 Vähän lueskelen tässä aamun lehteä ja blogeja ja Facebookkiakin vois plärätä samalla… Ja ihana, hidas aamu on yhtäkkiä hurahtanut puoleenpäivään saakka.

 7. Maria kirjoitti:

  Hupsista, mullakin hetken lennähti mieleen sama kuin mitä nasba aiemmin tuumaili. Mutta kerronpa vaan, että itsellä on käynyt kutakuinkin samoin, eikä vauvoja ole tällä hetkellä tulossa 🙂 Kahvi vaan ei ole tosiaan enää maistunut. Kyläillessä voin toki kupillisen kahvia juoda, mutta kotiini en sitä (ainakaan hetkeen) tule ostamaan.Ensimmäiset päivät mulla oli pientä päänsärkyä ja jumitusta havaittavissa, mutta niistäkin on päästy jo eroon.

 8. Anniina kirjoitti:

  Mulla loppui kahvinjuonti kuin seinään viime vuoden loka-marraskuussa:) Pari päivää koski päähän ja siinä kaikki. Yli puoli vuotta olin kokonaan ilman ja nyt juon noin kerta kuukauteen, vieraissa tai sitten ulkona kahvitellessa. Paljon parempi olo, ei mene enää purkkia päivässä ja aamut jaksaa ihan normaalisti ilman kahvia:) Minä olin addikti. Hieno saavutus!!:) Eihän siinä vähän juotuna ole varmaan haittaa, mutta sekin on kuitenkin ”turhaa” 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *