Hae
My Project Is Me

Kultakutri ja kolme karhua

Moi, ’

Tämä on tarina eiliseltä ja se oikeammin kuuluisi että punanaama ja kolme boksia. Samalla tämä on ensimmäinen Fitfarmin Bikini Challengeen keskittyvä päivitys. Ohjelmaan sisältyy erilaisia treenivaihtoehtoja, joista yksi ei tarvitse kuntosalia lainkaan. Jos siis joku siellä harkitsee/on harkinnut liittymistä mutta ei käy salilla niin haasteen suorittaminen ilmankin on siis mahdollista. Kuteen kultakutri, tuli minunkin valita itselleni sopiva boksi treenejä varten.. Yksi oli ihan liian iso; Yksi oli ihan liian pieni mutta eräs tuntui juuri sopivalta.

kuva 4(32)

Halusin tosiaan haastaa itseni ja valitsin keskimmäisen sillä näillä tappijaloilla tuolle kaikista korkeimmalle korokkeelle hyppääminen olisi ollut silkka mahdottomuus. Matalin vaihtoehto taas tuntui liian helpolta mutta ajattelin että sikäli jos en kaikkia 150:a hyppyä pysty tekemään valitulle korkeudelle, voin aina vaihtaa helpompaan. Ja kyllä, luitte oikein yhteensä treenissä tehtiin 150 hyppyä ja voin sanoa että näin seuraavana päivänä tuntuu jaloissa!

Tämän kuvan on vain tarkoitus havainnoillistaa kouinka korkealle tuo boksi tuli, eli polviin saakka (n. 50cm)

Tämän kuvan on vain tarkoitus havainnoillistaa kouinka korkealle tuo boksi tuli, eli polviin saakka (n. 50cm)

Hypyt eivät suinkaan olleet treenin ainoa liike mutten luonnollisesti voi käydä kaikkea lävitse. Ehkä yksi elämäni rankimpia puolituntisia mutta jälkikäteen oli melkoinen voittajaolo vaikkei se vielä tässä kuvassa näykään.. En tainnut vielä tajuta treenin olevan tosissaan ohi. Vakka siis hyppelyä edellisessäkin ohjelmassa oli, niin tämä oli ensimmäinen kerta kun hypin korokkeelle. Tämä oli rankkaa ja sitä tältä ohjelmalta olenkin odottanut. Ihan huikeaa, eletään päivää numero 4 ja mietin tänään työmatkalla että mikäs tässä on tätä toteuttaessa. So far, so good.

kuva 2(68)

kuva 3(48)

4 kommenttia

 1. SatuMaa kirjoitti:

  Kiva et sä testaat tätä fitfarmin bc:tä kun harkitsin itse että jahka oon synnyttäny( lokakuu) ja hetken keräilly itteeni (tammikuuhun menee 🙂 ) niin aloittaisin kanssa tuon bc:n! Mietin vaan kun rakastan juoksemista niin saako sitä yhdistää noidentreenien kanssa?

  • jennie kirjoitti:

   Kiva on olla mukana 🙂 Juoksusta on ollut jotain keskustelua ja yleisesti ottaenhan ohjeistus kaikissa valmennuksissa kuuluu että eivät saa syödä tehoja muista treeneistä. Ennen ilmottautumista Fitfarmin henkilökunnalta voi kuitenkin kysellä mieltä askarruttavista asioista 🙂 ps. Vieläkö pystyt siis juoksemaan??

   • SatuMaa kirjoitti:

    En todellakaan pysty! 🙂 loppui jo viikolla 12 kun sykkeet oli hölkätessä melkein 200. Aattelin et parempi lopettaa. Mutta punttisalilla käyminen ei oo loppunu sentään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.