Hae
My Project Is Me

Maaliskuun mitat (RV 28+0)

Moi,

Taas on kuukausi hurahtanut seuraavaan ja perinteisen mittauksen aika. Helmikuun aikanahan meinasi käydä hassusti kun kaikenmaailman laivareissut jättivät päälle hienoista herkutteluhalukkuutta. Omaksi onnekseni kuitenkin ryhdistäydyin, eikä se itseasiassa ollut edes erityisen vaikeaa.

Kun viikot etenevät ja kesä lähestyy, kasvan minä kasvamistani. Kuten kuitenkin kerrottu raskaukertauksen myötä, olen silti pienempi kuin esikoista odottaessani. Minulle kiloja (ja ympärysmittaa) kuitenkin kertyy ja tässä ovat luvut maaliskuulle (helmikuun mitat suluissa):

Paino                     (62,3kg)   63,8kg
Vyötärönympärys    (77,5cm)   80cm
Navanympärys        (91,5cm)   93cm
Lantio                    (90cm)      90,5cm

Aivan huikeaa kasvu ei kiloissa ole ollut ja liekö syynä tynkämittainen helmikuu, edellismittauksestahan ei ole kuin neljä viikkoa. Vatsa kuitenkin kasvaa ja siitä kertovat lisääntyvät viikot ja sentit. Kaikinpuolin olen tyytyväinen sillä en muutakaan osaa olla. Se mitä on tullakseen tulee ja mitä jää pudotettavaksi on sitten sen ajanjakson murhe. Olen kuitenkin liikkunut aktiivisesti ja syönyt monipuolisesti sekä terveellisesti muutamia hetkiä lukuunottamatta. Ja tältä nämä luvut näyttävät kuvina:

 
Muutos helmikuuhun on iso, vaikkei se siltä numeerisesti vaikuttanutkaan.

Liikunnoista kun  nyt mainitsin niin helmikuussa jäätin hieman tammikuusta jälkeen. Maaliskuulle elättelen kuitenkin suuria toiveita roimasti lisääntyneen, ja kokoajan lisääntyvän, valon turvin. Itse ainakin huomaan olevani moninkertaisesti virkeämmän oloinen, lähestulkoon kuin toinen ihminen synkimpään talvikauteen verrattuna. Mahtimaaliskuu, onneksi olet täällä <3

vasemman puoleinen kertoo treenimäärät ja oikeanpuolimmainen treenitunnit

6 kommenttia

 1. mirkkumirkku kirjoitti:

  Ihanaa mahtimaaliskuuta sulle! 🙂

 2. Amanda kirjoitti:

  Voi kun pystyt vielä hyvin liikkumaan! Itseäni vaivasi liian aikaiset supistelut ja nyt viime metreillä hirveät hermokivut, jotka vievät jalan alta. Niin mielelläni liikkuisin enemmän! 🙁 Eikä tuo kasvusi mitenkään isoa mielestäni ole!

  • jennie kirjoitti:

   Voi että, ikävää 🙁 Varmaan jossain vaiheessa itselläkin tulee eteen se että liikunnat väkisin vähenevät mutta vielä kun pystyy niin jaksaa!

 3. ~LOVE~ kirjoitti:

  YIKES!! :):) mä en kestä!! :))) IHANAA!

  • jennie kirjoitti:

   Ja jos luulin olleeni iso kk-sitten, en tiennyt vielä mitään 😀 odotellaanpa vain tuota loppuhuipennusta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.