Hae
My Project Is Me

Vuosi sitten..

Vuosi sitten olin kovin pieni. Näin jälkikäteen on hyvä todeta tämäkin asia kun päädyin jostain syystä blogissa esiintyneiden vanhojen kuvamateriaalien äärelle. Nykyiseen verrattuna painoa oli noin kolmetoista kiloa vähemmän. En kuitenkaan haikaile tämän vartalon perään sillä näin jälkikäteen katsottuna olen tosiaankin ollut vain pieni ja osaltaan taisin tajuta sen itsekin koska lihastenkasvatusprojektin aikanaan aloitin.

Niin, vuosi sitten aloitin myös kuntosalillia käymisen ja muistan edelleen enemmän kuin elävästi kuinka jännittävää se oli. Kuinka uusia ja mielenkiintoisia, ehkä jopa hieman pelottavia, kaikki laitteet olivat. Koko liikunnallinen maailmani kääntyi yläsalaisin vaihtaessani aerobiset harjoitteet lihaskuntoa kehittäviksi ja sanoin tavoitteeni ääneen ”Selkeää lihaserottuvuutta kesäksi kiitos”.

Vuosi sitten palasin myös työelämään. Lyhyen mutta sitäkin ihanamman kotonaoloajan jälkeen oli mukavaa päästä myös aikuisten asioiden pariin ja ennenkaikkea vaihtaa verkkarit vaatteisiin. Sittemmin tämä sisäinen tuulipukukansalaiseni on taas unelmoinut asiasta päinvastoin. Uudet päivärytmit vaativat osaltani totuttelemista enkä olisi suinkaan osannut arvata että vuosi näistä ajatuksista eteenpäin, olisin jälleen lähtöpisteessä.

Koko tarinahan alkaa pian alusta. Jäljellä on vain jokunen kuukausi ja jään taas kotiin sekä vaihdan vaatteet verkkareihin. Tätä seuraa painonpudotusprojekti ja plussakilojen sijaan pääsen toivottavasti taas kirjaamaan viikkolukuja ylös laskevassa kaavassa. Lisäksi saliharjoittelu tulee vaihtumaan kotijumppaan ja ulkoiluun vain ja ainoastaan aikataulutuksen vuoksi. Tai näin ainakin tässä vaiheessa kuvittelen.  Kuten siis sanottu, olen takaisin lähtöpisteessä.

9 kommenttia

 1. mirkkumirkku kirjoitti:

  Olipa ihana postaus! Voi että 🙂 Onnea myös perheenlisäyksen johdosta, jos en ole vielä sanonut 🙂 Tiedätkö muuten onko tyttö vai poika? Apua vauvakuume!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos 🙂 tyttö tuon olla pitäisi niin pysyy balanssi perheessä misten ja naisten välillä.

 2. Vilukissa kirjoitti:

  Voi vitsi, olisinpa mäkin joskus noin pieni! Tällä hetkellä yritän kadottaa raskauskiloja, ja olisi kiva jos siitä lähtöpainostakin saisi vielä kiinteydyttyä. Ja yritän juuri välttää lihastreeniä, kun noita reisiä riittää jo ennestäänkin ihan tarpeeksi… Mitä aerobista sä treenasit silloin aikaisemmin?

  • jennie kirjoitti:

   Lähinnä kävelyä ja pienillä painoilla tehtäviä kotitreenejä Jillian Michaelsin johdolla. Eli ei nyt siis mitään sen erityisempää.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Ei se nyt sentään ole paluu ihan samaan lähtöpisteeseen kuin viimeksi. Sulla on hyvät pohjat, joten se kunto pitää vain kaivaa uudelleen esiin 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Yhdessä kuvassa hyvä huomata miten sä painat hulluna treeniä ja miehet juttelee taustalla 😀

 5. Amanda kirjoitti:

  Täällä odotetaan myös malttamattomana vauvan saapumista ja sitä että on taas oma kroppa hallussa. Saas nähdä kauan sitä tokenee… Hyviä vointeja sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.