Hae
My Project Is Me

Olet mitä syöt

Jokainen on varmasti kuullut sanonnan siitä että olet mitä syöt. Omalla kohdallani tämä pitää erityisen hyvin paikkansa ja ruokavaliomuutokset (niin hyvässä kuin pahassa) näkyvät kropassani melko nopeasti. Kun ruokavalio on näyttänyt enemmän tai vähemmän kaikilta mahdollisilta variaatioilta ruskean eri sävyistä, onko ihmekään että olokin on alkanut tuntumaan samalta; Nuhjuiselta, värittömältä, laiskalta ja tylsältä.

P1080185

P1080274

P1080651

Sitä en kyllä ymmärrä, miksi ihmeessä tällaisia ruokia tekee kenenkään mieli. Jos joskus on eksynyt katsomaan otsikonmukaista ohjelmaa, Olet mitä syöt, niin sama ruskea ruokavalio kummittelee myös jokaisen huonovointisen henkilön ruokavaliossa. Ja jokainen kerta olen kauhistellut ruokavalion kuvottavaa ulkonäköä sekä vastaavasti ihannoinut värikästä tarjontaa, jota esitetään ”hoitokeinoksi”. Ja ihan rehellisesti, lomani aikana parhaimmasta päästä olevat makuelämykset ovat nämä vähän värikkäämmät vaihtoehdot, joissa pääosaa näyttelevät kasvikset ja kevyesti maustettu liha.

IMG_7195

P1080668

Kun ruoka voi oikeasti olla herkullista ja täyttävää niin mikä ihme siis ajaa kohti epämääräisen ruskeaa ruokaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.