Hae
My Project Is Me

Laihduttamisen ihanuus

Moikka,

Elämäntaparemonttia, laihdutusta, kiinteytymistä.. Rakkalla lapsella monta nimeä.. on nyt takana tuo kolme kuukautta. Paljon kuulee puhuttavan siitä että kuinka  raskauden jälkeen on helppo laihtua: ”Kaikki kilot jäivät synnärille”; ”Söin ihan mitä vain imettäessä ja laihduin hoikemmaksi kuin koskaan ennen”. Ainakaan minun kohdalla se ei mennyt ihan näin.

Myönnettävä toki on että väitteissä on myös perää. Kuten todettu olen syönyt vähän miten sattuu mutta silti aino on pudonnut, hitaanlaisesti mutta on pudonnut kuitenkin. Tyhmähän se olla täytyy jos kuvittelee että syömällä suklaalevyn, tai kaksi, päivässä voi laihtua 😀

Ja totta; Kyllä synnytyksen jälkeisinä päivinä/viikkoina paino putosi roimasti ja vatsasta vetäytyi paljon poi, mutta vielä näiden kuukausienkin jälkeen ukon että sitä löysää ihoa on edelleen jäljellä. En halua uskoa että se on vain tullakseen jäänyttä läskiä,  vaikka voihan se toki olla sitäkin. En kuitenkaan halua uskoa näin sillä liikuin raskauden loppumetreille saakka.

Jokatapauksessa siis on todettava että myös imettäessä ruokavaliolla on suuri merkitys laihdutuksen onnistumisessa! Suurempi kuin liikunnalla, aivan kuten ”normaalitilassakin”. Joku on sanonut että imettäminen voi kuluttaa jopa 500kcal/päivä, mutten kyllä usko tuohon määrään.

Kuten siis todettu, mikäli meinaan ihannevartaloni vielä saavuttaa niin syömisiä on vain tarkkailtava. Jennifer Hudson onkinihana esimerkki siitä kuinka hyvään kuntoon hän on itsensä saanut Painonvartijoiden (oiekanlaisen ruuan) avulla sekä liikunnalla. Hänhän laihtui lapsensa tähden, pystyäkseen tarjoamaan tälle terveen vanhemman. Listaan myös muutaman muun inspiroivan ennen ja jälkeen julkkiksen vaikkakaan he eivät kaikki suinkaan ole raskauskiloja laihduttaneet.

Jennifer Hudson

 

Jessica Simpson

 

Britney Spears

 

Nadine Coyle
Lindsay Lohan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.