Hae
My Project Is Me

Haluatko tietää enemmän?

Osa teistä seurannee minua Facebookin kautta, osa taas jotenkin muutoin. Facebook-sivuni ensisijainen tehtävä onkin tarjota mahdollisuus uusien postausten lukemiseksi. Itse pidän nimenomaan lukijana seurata lempiblogejani Facebookin kautta ja tykkään että ne uusimmat jutut nousevat newsfeediin. Kovin paljoa en muutoin ole FB-sivuani käyttänyt, vaikka mahdollisuuksia toki olisi paljon enemmän.

FB

Sensijaan olen aktiivisempi Instagramin puolella, josta minut löytää nimimerkillä @nyplis. Instagram-tilini raottaa melkoisesti myös henkilökohtaista maailmaani sisältäen paljon materiaalia, jota ei blogissa käsitellä lainkaan.  Blogipostauksia en Instagramissa juurikaan nostele ja jos ollaan rehellisiä, niin aikaharvoin käytän edes hashtagia #fitfashion. Alunalkujaan kun Instagramiin tilin perustin, en ollut aivan varma käytänkö sitä enemmän henkilökohtaisiin vai blogin tarpeisiin. Edelleenkin tili palvelee molempia tarkoituksia enkä vieläkään osaa sanoa kumpaa enemmän. Jos joku siis on koskaan ihmetellyt erikoista nimimerkkiäni niin tässä selitys sillekin.

insta

Mikään sosiaalisen median suurkuluttaja en kuitenkaan ole ja käyttämäni kanavat ovat oikeastaan vain nämä kaksi. Ja siinä missä omasta mielestäni olen aktiivinen instailija niin en missään nimessä yllä kovin korkeille sijoille, sillä päivitystahtini on keskimäärin kerran päivässä. On päiviä, kun kuvia on esillä useammin mutta myös päiviä, jolloin kuvan kuvaa ei julkaista. Jos siis haluat tietää enemmän, niin Instagramista löytyy. (Ja teille, ketkä ette instaa käytä niin voisin pyrkiä aktivoitumiseen myös Facebookissa).

P1170250

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.