Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Proteiinipommi: Suolainen aamupalamuffini

Kaupallinen yhteistyö: Fast Sports Nutrition

Yhteistyössä Fast Sports Nutrition

Moi,

Monihan on varmasti huomannut syksyn aikana kauppojen hyllyille saapuneet Fastin Pancake Mix- pannarijauheseokset. Omalla kohdallani muistan jo himoinneeni niitä kaupan hyllyltä moneen otteeseen, joten voitte uskoa innostukseni kun pääsin yhteistyön merkeissä tuotetta kokeilemaan.

jauheet

Fastin pannarijauheseosta on saatavilla kolmea eri makua: Banaani-Toffee, Vaahterasiirappi sekä pelkistetty versio, eli maustamaton. Yhteistä kaikille on runsas proteiinipitoisuus, vähäsokerisuus sekä vähälaktoosisuus. Ja jos ollaan tarkkoja, niin tuo maustamaton on itse asiassa makeutettu täysin stevialla (ja makua ja lisämakeuttahan saa vaikkapa maustetuista steviatipoista lisää).

pannarit

Paitsi että taikinasta saa taiottua helposti käsiteltäviä pannareita, niin onhan siitä myös moneksi muuksi. Tällä kertaa aion yllättää kaikki ja tarjota makean leivonnaisen sijaan suolaisen suolaisen vaihtoehdon; Herkullisen aamiaismuffinin, joka soveltuu toki yhtälailla ilta- tai välipalaksi.

muffarit_3

Suolaiset aamupalamuffinit

Tarvitset:

3kpl silikonista muffinivuokaa

0,5tl suolaa (ja tarvittaessa muita mausteita)

100g kasviksia (esim. paprika, pinaatti, sipuli)

50g Fast Pancake Mix maustamaton

reilu 1dl maitoa

Lämmitä uuni 225c ja kuullota kasviksia pannulla kunnes ne pehmenevät. Samalla voit valmistaa pannukakkuseoksen valmiiksi (suosittelen kulhoa, sillä taikinasta tulee melko jämäkkää vetäydyttyään) eli; Mittaa kulhoon pannukakkuseosta ja lisää maito. Sekoita ja anna vetäytyä kunnes uuni on lämmin.

Lisää muffinivuoan pohjalle pannukakkuainesta noin puolilleen. Nostele päälle täyte. Lisää päälle vielä pannukakkuseosta ja laita uuniin kypsymään n.15min ajaksi. Anna jäähtyä hetki ja nauti.

muffarit_1

muffarit_2

muffarit_4

Omat muffini sisälsivät vain kasviksia mutta ehkä hienoinen määrä raastettua juustoa olisi sopinut sekaan täydellisesti. Omaan makuuni tämä muffiniversio löi laudalta kananmunanvalkuaisista valmistetun version, joka maistuu, noh, kananmunanvalkuaiselle. Tässä pannarimuffinissa koostumus oli pehmoisen täyteläinen, kuten odottaa saattaa. Kaloreita koko annoksessa, kolmessa muffinissa, on noin 270 eli kappaletta kohden noin 90.

Yhtälaillahan tästä saa versioitua myös makean muffinin kahvipöytään korvaamalla kasvikset marjoilla, tai vaikkapa omenilla ja jättämällä suolan pois. Tällöin ehkä suosittelisin käytettäväksi jo valmiiksi maustettua Pancake Mixiä, sillä niissä on jo mukavaa makeutta valmiina, jolloin erillistä lisämakeutusta ei tarvita.

kuva 2(2)

kuva 1(2)

Lisää proteiinipitoisia reseptejä on tarjolla paitsi Fastin facebook-sivuilla niin myös Proteiinileivonnaisia- reseptivihkosessa. Reseptivihko on näppärästi ladattavissa vaikka omaan puhelimeen tämän linkin takaa.

Ei muuta kun herkullisia ja proteiinirikkaita herkkuhetkiä viikonloppuun!

kuva(1)

HUOM! Toteutettu yhteistyössä Fast Sports Nutritionin kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Fast Sports Nutrition

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *