Hae
My Project Is Me

Lämmintä fetasalaattia ja Mustikkasmoothieta

Moi,

Eilinen meni aikataulusuunnitelmien mukaan hieman uusiksi ja jääkaapin tyhjyyden vuoksi oli lähestulkoon tyytyminen siihen, mitä sieltä sai aikaan. Niinpä illan suuret tacosuunnitelmat itsetehdyn guacamolen ja tomaattisalsan kanssa vaihtuivat lämpimään fetasalaattiin. Lähes yhtähyvä vaihtoehto.

Kuullotin siis miedolla lämmöllä pannulla paprikaa ja sipulia oliiviöljyssä ja yrttiseoksessa (kuivattuja, mitä nyt sattui löytymään) ennen niiden lisäämistä salaattipohjaan.

Salaattipohja sisälsi salaatin lisäksi kurkkua ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Päälle vielä murustettua fetaa sekä siemeniä ja jo oli hyvää!

Koska tämä ei, harvinaista kyllä, varsinaisesti määrällisesti kovin tehokasta proteiininlähdettä sisältänyt, jälkiruokana nautin vielä aiemmin tekemääni mustikkasmoothieta. Mustikkasmoothiessa oli poikkeuksellisesti seassa maitoa, joka teki siitä huomattavasti pirtelömäisemmän. Muut ainesosat olivat siis mustikat, maitorahka sekä loraus mehutiivistettä.

6 kommenttia

 1. Jossu kirjoitti:

  Yam minkä näköinen salaatti 😛

 2. Jenni kirjoitti:

  Lukaisin tekstin ja se olikin hyvä muistutus siitä, että salaattiin saa kivasti vaihtelua kun jaksaa kuullotella paprikat ja sipulit. Kiitoksia siis vinkistä! 🙂 smoothie kuulostaa myös hyvälle!

  • jennie kirjoitti:

   Juu, tämä oli itsellekin ihan muistinvirkistämistä ja huomasin alkavani haaveilemaan myös viimekesän suuresta herkusta eli paistetuista kesäkurpitsoista ja tuoreista herkkusienistä..

 3. Niina M kirjoitti:

  Pakko kommentoida, kun jäin lukemaan blogiasi: mahtavaa! itse tuoreena äitinä arvostan myös terveellisiä elämäntapoja ja liikkumisesta on tullut entistä tärkeämpää. Taidanpa jäädä seurailemaan tulevaisuudessakin. Ja onnea odotukseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.