Hae
My Project Is Me

Uutta yritystä

Noniin,

Sain vihdoin aikaseksi kuvata tätä uutta hiustakin. Kävin siis kampaajalla hakemassa uutta ilmettä viime viikolla kun edelliskerralla mikään ei oikeastaan muuttunut. Ei sillä että edellisessä olisi siis ollut mitään vikaa mutta onhan se nyt kuitenkin kiva että jos kampaajalla käy niin joku edes sen huomaisi.

Kakkoskierroksen jälkeen tulos oli tämännäköinen:

Nyt siis värjättiin melkoisen paljon tummemmaksi kuin aiemmin. Itseasiassa alimpana olevasta väristä ja tyvestä tuli tummempi kuin oltiin edes ajateltu. Kampaaja jätti tahallaan punaisen pois koska olen aikamoinen punakammoinen. Jostain syystä kaikki värit mitä päähäni laitetaan tuppaavat taittamaan punaiseen, niinpä se jätettiin pois.. Ja nyt väri on sitten todella tumma. Se haalistuu kyllä, se on ihan varma. Ihan yhtä varmaa on myös se että viimeistään jouluna myös tuo tummimmista tummin on jostain vetänyt itseensä punaista väriä. Päälle, vaaleiden raitojen sekaan laitettiin hieman kuitenkin sitä lämpimämpää ruskean sävyä, jotta lopputulos ei olisi niin jyrkkä.

Nyt ainakin sai sitä väriä kun niin kerran toivoin. Tykkään kyllä hirmuisesti siitä että hiuksen väri vaihtelee, valosta riippuen, tummasta sellaiseen suhtsamansävyiseen kuin mitä oli ennen. Ehkä tuo alla oleva tumma tosiaan on hieman liian tumma minun sävyyni mutta kyllä se siitä muuttuu ja oikeastaan näin viikon tarkastelun jälkeen tämänkin tummuuden kanssa alan olla ihan sinut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.