Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Ruista ranteeseen, kauraa koko keholle

Kaupallinen yhteistyö: Axa

*Yhteistyössä Axa*

Moi,

Jos joku on toivonut enemmän ruokakuvia niin tällä viikolla sellaisia on tarjolla. Facebook-seuraajat jo aamusta huomasivatkin osanottoni Axan aamiaishaasteeseen, jonka vuoksi viikon jokaisena päivänä tulette löytämään kuvan aamisiasestani Facebook-sivuiltani. Viikko alkoi osaltani eräänlaisella mysliohjeella, jonka ainesosat ovat Axa kaurahiutaleet (2dl), maitorahka (250g), pähkinät (1dl)  ja marjat (1dl). Lisämakeutta saa hunajasta tai steviasta. IMG_5071 IMG_5058IMG_5057

Aineet (marjoja lukuunottamatta) tehosekoittimessaa sekaisin, tasaiseksi soseeksi ja lautaselle. Tarvittaessa seokseen voi lisätä vettä. Ilmoitetusta määrästä riittää kahdelle. Viikon aikana luvassa on siis kuvia (toivottavasti vähän luovemmista) aamupaloista yhdessä Axan tuotteiden kanssa. Itseasiassa mielessäni on myös muutama muu resepti, joihin olen alla olevia tuotteita ajatellut kokeilla. Mikäli kokeilut ovat maininnan arvoisia niin niistä on varmasti juttua myöhemmin tällä viikolla.

IMG_5072 IMG_5074

Kuten ehkä huomaatte, jokainen kokeiltava tuote on saanut paketin kylkeen sydänmerkin, joka kertoo että kyseinen tuote on omassa sarjassaan parempi valinta. Lyhyellä vertailulla esimerkiksi Axan aamiaishiutaleet (Havre Flakes original) sisältää sokereita jopa 40% vähemmän kuin vastaavanlainen lesemuro All bran. Aamiaishiutaleet toki valmistetaan eri viljasta mutta samaan sarjaan ne silti kuuluvat kumpainenkin. Jos vertailu tehdään omenalla ja kanelilla maustetun Axan aamiaishiutaleen ja All branin vastaavan (omena-viikuna) kanssa on sokereiden määrä jopa 48% pienempi. Kiitos siis siitä että tuotteeseen ei ole lisätty viljan ja omenan oman sokerin lisäksi muuta makeutusta (all barneista en ainakaan netistä löytänyt tietoa miten on). Kaura, josta siis kokeilussa olevat Axan tuotteet ovat,  itsessään on niittänyt jo jonkinaikaa eräänlaista terveysviljan mainetta muunmuassa vatsaystävällisyytensä (toki kaikille tämäkään ei käy) sekä sen sisältämän beetaglukaanin ansiosta (beetaglukaanin on todettu vähentävän haitallisen kolesterolin määrää). Eli siis ruista ranteeseen mutta kauraa koko keholle.

Kaupallinen yhteistyö: Axa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.