Hae
My Project Is Me

Herkkuvaroitus!

Moikka,

Luvassa on tosiaan siis kuvamateriaalia eilisiltä synttärijuhlilta, joita pääsimmekin viettämään mitä ihanimmassa ja lämpimimmässä säässä. Sääli vain että ennen juhlintaa oma aikani kului melko pitkälti sisätiloissa muunmuassa kermavaahdon vatkaamisen merkeissä joten auringosta en pahemmin päässyt nauttimaan. Kyseessä oli siis pienen miehen 2-vuotisjuhlat, jotka vielä toistaiseksi järjestettiin aikuisten kesken.

IMG_6062 (1024x683) IMG_6064 (683x1024) IMG_6066 (683x1024)

Täytekakun sisään eksyi banaania ja mansikkaa rahka-kermaseoksessa

IMG_6057 (1024x683) IMG_6058 (1024x683) IMG_6087 (1024x683)

Eniten innoissani olin kuitenkin itse tästä paketista eli pastaväreistä. Pastavärien tämän tilaisuuden funktio oli värjätä cupcakejen kuorrute. Olen edelleenkin melkolailla innoissani näistä väreistä, joita voi sekoitella keskenään uusien värien luomiseksi ja joilla voi värjätä vaikka mitä. Tiedän, tämä ei mikään leivontablogi ole mutta kerrottakoon että värit hankin Confetista. Viime vuonnahan värjäsin tavanomaisella elintarvikevärillä tuon päälliskreemin ja väri lässähti ikävästi – sitä ongelmaa ei tällä kertaa todellakaan ollut. Odottelen jo innoissani mitä kaikkea näillä voikaan tehdä. 

IMG_6060 (1024x683) IMG_6070 (1024x683) IMG_6071 (1024x683) IMG_6074 (1024x683)

Lisänä tarjolla oli toki myös suolaista mutta kinkkupiirakka nyt on aina kinkkupiirakan näköinen joten siitä ei ehkä sen tarkemmmin tarvitse innostua. Innostua ei ehkä myöskään tarvitse uudelleen yllättäneestä flunssasta – johan tässä ehti viikon ollakin terveenä 🙁

Arvoisensa juhlathan vaativat arvoisensa pukeutumisen ja niinpä minäkin pukeuduin mekkoon. Paljonhan valinnanvaraa ei ollut sen suhteen mihin mahtuu. Mekko on oikeasti yksiolkaiminen mutta jostain syystä sellainen malli ei minulla toimi ja niinpä siis tämä olkain on vedetty vain ”kainaloon” olkaimettomaksi versioksi. Toimii.

vaatteet

Snapshot_20130511 Snapshot_20130511_22

2 kommenttia

 1. Crunches not Cookies kirjoitti:

  Oohh tosi kauniit pöytäkoristeet 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Vielä voi harjoittaa aikuisten juhlia ilman Angry Birds-ähkyä ruokapöydässä. Niin, ja huippua että olet siirtynyt mukana tänne uusille sivuillekin seuraamaan!

   Täytynee kysellä tästä kommentoinnista joltakulta muulta kirjoittajalta että miksei kommentit tule julkaistuksi suoraan, kävin vielä oikein tänään tarkastelemassa että minulla on asetuksissa niin että kaikki kommentit hyväksytään mutta silti näköjään vaatii manuaalisesti hyväksynnän.. Toivottavasti siis jatkossa helpommin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.