Hae
My Project Is Me

Kävelyllä

Jaoinkin Instagram-seuraajieni kesken kuvan loppuraskaudenakaisesta kävelylenkistäni, jota haluan avata täällä bloginkin puolella hivenen enemmän.

kavely

Sinälläänhän kuljettu vauhti ei ole mikään erityisen nopea ja omat aikaisemmat tavoitteeni ovatkin olleet korkeimmillaan jopa 7km/h. Tuohon korkeimpaan nopeuteen en ole aikoihin, useamman lapsen kanssa, päässyt mutta on se varmasti hieman korkeampi ollut kuin kuvassa esitetty.
Erityisen kävelylenkistä tekee kuitenkin se, että se toteutettiin sinä päivänä kun perheen pienimmän oli tarkoitus syntyä. Siihen nähden, että kuljen suuren vatsan kanssa vielä rattaita työnnellen ilman turhia hengästymishaasteita tai taukoja, on kuljettu tahti tavattoman hyvä. Kuljettu matka on toki helppomaastoista, sulaa tietä. Vaikken mikään supermamma olekaan, niin tiedän olevani onnekas kun vielä tässä vaiheessa tähän(kin) suoritukseen pystyin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.