Hae
My Project Is Me

Liikevinkki lenkkipolun varteen

Lenkkeilitpä sitten yksin, kaverin tai vaikkapa koiran kanssa niin yläkroppa ei pahemmin rasitusta saa. Jos matkan varrella on puu, tai mikä tahansa jokseenkin pystysuora seinämäntapainen, niin sitä vasten voi varsin hyvin tehdä muutaman punnerruksen (vaikka sillä samalla hetkellä kun koira nuuhkii vieressä maata – jos siis koiran kanssa liikenteessä olet).

Hieman lisähaastetta saat työntämällä itsesi irti koko seinämästä samalla kun suoristat kädet punnerrusliikkeessä. Tällä tavalla punnerrettuna keskivartalolla tulee väkisinkin tuettua liikettä vähän enemmän.

ps. saman liikkeen voi varsin hyvin tehdä myös salilla ja hakea vielä vähän enemmän lisähaastetta esim. bosupallolla. Liike on itseasiassa itsellenikin alunperin tuttu nimenomaan osana salitreeniä ja tämä treeniohjelma kokonaisuudessaan on kopioitavissa täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.