Hae
My Project Is Me

Vähän sitä ja tätä

Moikka,

Tuntuu etten olisi käynyt blogin puolilla iäisyyksiin vaikka todellisuudessa taukoa on kaksi päivää. Tämä ei ollut mitenkään tarkoituksenmuaista mutta en yksinkertaisesti ehtinyt koneen äärelle sillä vapaa-aika kului lähinnä näissä puuhissa

IMG_7339 (1024x683) IMG_7343 (1024x683)

Kyllä, leipoessa. Pieni tyttömme sai sunnuntaina nimensä ja minähän otin tehtäväkseni kestitä juhlakansaa.

IMG_7392 (1024x683)
Kaiken leipomisen tuoksinassa myös liikuntasaldo jäi viimeviikolla tavanomaista pienemmäksi. Siitä huolimatta sain ujutettua itselleni lauantai-iltaan hetken tutustua (paljon) mainittuun Malminkartanon täyttömäkeen. Ihan yksin en reissussa ollut vaan neiti matkasi rintarepussa muutaman tuhannen rappuaskelman verran; Ylös rappuja, alas hiekkatietä. Tämä ei ollut mikään taisto aikaa vastaan vaan reipas iltapuuhastelu tavanomaisen kävelyn sijaan. Neljästi kipitin raput ylös, joista jokatoisella kierroksella askelsin vain jokatoiselle askelmalle. Ehdottomasi joskus uudestaan kun sinnepäin sattuu olemaan asiaa!

WP_20130713_012

Ja koska on maanantai, olen perinteisesti käynyt puntarilla; 60,2kg. Olen oikein, oikein tyytyväinen. Turvotukset herkkuviikon jälkeen ovat siis mennyttä. Mitään syömälakkoa en edes viimeviikolla suinkaan pitänyt vaan pysyin järkevissä valinnoissa viikonloppua lukuunottamatta; Perjantaina tapasin ystäviä piknikin merkeissä, lauantaista muodostui karkkipäivä kaikesta huolimatta ja sunnuntaina oli pienen tytön juhlapäivä. Tämä tsemppaakin loistavasti alkavaan viikkoon ja muistuttaa mukavasti siitä, miten paljon arjen valinnoilla onkaan merkitystä.

IMG_8817

ps. Joku kun kyseli että jos kertoisin kokemuksiani tuosta uudesta Lumia520:sestä niin kunhan edes vähän sitä opin käyttämään niin kerron kyllä.

13 kommenttia

 1. milla kirjoitti:

  oi, kuinka suloisia noi keksit!<3

 2. Asta kirjoitti:

  Herkullisen näköinen juhlapöytä! Oliko vaikea keksiä kuopukselle nimeä?

  • jennie kirjoitti:

   Hieman nimestä väännettiin mutta onneki loppujenlopuksi melko helposti yhteinen sävel kuitenkin löytyi.

 3. Veera kirjoitti:

  Tohditko kertoa tytsyn nimeä? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Mielelläni kertoisin mutta pidän heidät molemmat tässä vaiheessa vielä anonyymeinä sivuseikkailijoina 😉 Toivottavasti ymmärrät <3

 4. Nimetön kirjoitti:

  Hei! Kiitos mukavasta blogista 🙂 haluaisin vain vinkata, että kannattaa kokeilla tytön kanssa kantoreppua. Rintareppu ei ole kannettavalle eikä kantajalle ergonominen, kannettavalle se saattaa tehdä todella huonoa selälle ja lonkille, ja myöhemmällä iällä voi ilmetä ongelmia. Rintareppu on myös kantajalle epämukava kun paino tulee hartijoille. Kantoliinalainaamoista voi lainata reppuja ja testailla mikä olisi itselle paras 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kantoreppu, rintareppu – en ole edes tiennyt että niissä on eroja 😮 Eikun tutkimaan, kiitos.

 5. -didi- kirjoitti:

  Hei huomasi sun postauksen jääneen pois. Herkullisen näköiset tarjoilut.

  Kiva, että ehdit jättärille treenaamaan 🙂

 6. Inka kirjoitti:

  Tosi hienoja keksejä! Ja muutenkin pöytä on todella hionoja luomuksia pullollaan.

  • jennie kirjoitti:

   Mitein niitä pursotellessani että ei näistä nyt ehkä rahaa kehtaisi pyytää mutta onneksi menevät vain tarjottaviksi 😉

 7. Sarkku K kirjoitti:

  Oi mikä ihana kakku! Täällä olisi nimenantojuhlinta vielä edessä päin, eli tästäpä pientä inspiraatiota… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *