Hae
My Project Is Me

Tarjoushaukka iskee

Moikka,

Olen tehnyt sen, mikä on varmaan monelle (kotiäidille) tuttua – käynyt ostoksilla tajousten perässä. Olen muutoinkin melko innokas ”punaisten tarrojen” metsästäjä kauppakäynneillä, varsinkin mitä tulee lihatuotteisiin. Olen ehkä onnekas, sllä lähikauppani on vielä niitä harvoja paikkoja, joista alennustuotteita löytyy myös -50%-tarralla perinteisemmän -30% sijaan.

IMG_9587 IMG_9592

Mitä sitten tarjoushaukka hankki: Lohta (tarjoustuote), jauhelihaa (tarjoustuote), uunikassleria (joka sattui olemaan alennuksessa ja tiedän varsin hyvin mitä tästä teen!) sekä valmiiksi paistetun broilerin (-50%). Näistä vain rakentelemaan ruokaa seuraaville viikoille.

 

IMG_9589

Toiset hullaantuvat Stockan hulluista päivistä, minä Lidlin 39sentin perunoista..

IMG_9593

6 kommenttia

 1. Elinainen kirjoitti:

  Sitä voisi jopa kutsua shoppailuksi! Täällä ilmoittautuu ei -kotiäiti, mutta aina niin onnellinen alelihojen ostaja! Voittajafiiliksellä ladon kans kassahihnalle alelihoj1a/kanoja joita varsinkin maanantaiaamuisin ovat hyllyt täynnä.:D Sitten pakkaseen odottamaan että pääsevät pannulle. Ja rahapussi kiittää.:)

 2. Tea kirjoitti:

  Mua jotenkin alko hymyilyttää tää vertauskuva ”Toiset hullaantuvat Stockan hulluista päivistä, minä Lidlin 39sentin perunoista..” Ja sekin vielä et stockan hulluilla päivillä kaikki tuotteet ei oo ees mitenkään erityisen halpoja ”alennuksen” jälkeen 😀

  Mun pitäis varmaan petrata taas noiden alennusten suhteen ni rahapussikin taas kiittäis enemmän 🙂 mut yleensä se tarkottais sitä et tuotteita haettais parista eri kaupasta ja se yksikin kauppareissu arkena tuntuu verottavan niin aikaa kun energiaakin! Eli ehkä pitäis tehdä se täydentävä kauppareissu viikonloppuisin kun ne on vapaat!

 3. Aino kirjoitti:

  Täälläkin ilmottautuu yksi ei-kotiäiti joka ei ehkä juokse tarjouksien perässä (vielä) mutta punaisten lappujen kasa ostoskorissa on taattu! Itse päätän yleensä viikn ruoatkin sen mukaan mitä lihaa on tarjouksessa ja osan laitan pakkaseen. Niin taloudellista ja fiksua. Kyllä meilläkin töissä jotkut asiaa ihmettelee kun on punaisella lapulla jugugurtteja yms. mutta maitotuotteetkaan eivät mene miksikään vaikka päiväys kerkeäisikin mennä muutamalla päivällä ohi. Ihmettelen suuresti ihmisiä jotka eivät jostain syystä voi/uskalla ostaa punaisella lapulla olevia tuotteita.

  Kiitos vielä kivasta, elämänmakuisesta ja NORMAALISTA arjesta kertovasta blogista. En ole aiemmin kommentoinut mutta luen kirjoituksesi aina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.