Hae
My Project Is Me

Keveämpi kesäherkku: Vesimelonipizza

Juhannuksen juhlinta alkaa olla jo takanapäin mutta kesä, sekä erityisesti kesäloma, on monella vasta edessä. Taattu kesäherkku on vuodesta toiseen vesimeloni, mikä tuntuukin saavan jokaisena vuonna jonkin oman hittireseptinsä. Tänä vuonna vesimelonin hittiresepti on helppoakin helpompi vesimelonipizza, jolla muunmuassa herkuteltiin meidän juhannuspöydässä. Ja epäilijöille tiedoksi, tämä on maultaan enemmän kuin vain osiensa summa;)

Vesimelonipizza

1 kokonainen vesimeloni (mahdollisimman pyöreä)

tuoreita marjoja (vadelma, mustikka)

mintunlehtiä

1-2 prk vaniljaskyriä

Leikkaa vesimelonista pyöreitä pizzakiekkoja ja asettele päälle vaniljaskyriä. Lisää marjat ja tuoreet mintunlehdet. Tarjoile välittömästi. Ylijääneet veismelonin palat voi nauttia sellaisenaan tai lisätä vaikkapa kesäiseen salaattiin. Yhdestä skyr-purkista riittää yhteen tai kahteen pizzaan, riippuen kuinka paksulti sitä levittää ja kuinka isoa vesimelonia käyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.