Hae
My Project Is Me

Korttipakkatreeni

Omien rajojen ylittäminen voi yksin treenatessa tuntua äärimmäisen vaikealta. On helppo lopettaa silloin, kun siltä vähänkin tuntuu vaikka todellisuudessa ehkä pystyisikin parempaan. Tässä treenissä joku muu päättää puolestasi paljonko toistoja tehdään, siitäkin huolimatta että harjoittelet yksin. Avuksi tarvitset vain tuikitavallisen korttipakan.

Ideasta on kiittäminen TV:stä jälleen, ties-monettako-kautta, tulevaa Suurinta Pudottajaa. Ohjelmassa tätä treenimetodia käytettiin viimehetken treeneissä, jossa kisaajat on tarkoitus ajaa aivan äärimmilleen.

Perusperiaattena on valita neljä erilaista liikettä, mistä jokainen kuvastaa yhtä korttipakan maata. Liikkeet voivat olla vaikkapa burbees aina kun nostat pakasta hertan, vatsarutistus kun nostat ristin, kyykky kun nostat ruudun ja padan nostaessasi punnerrat. Toistoja tehdään niin monta kuin kortti sanoo ja tällä esimerkillä tekisit siis minun kortillani (patakasi) kahdeksan punnerrusta. Tällä metodilla, kortti kerrallaan, jatketaan koko korttipakka läpi.

ps. Suurimassa pudottajassa jokainen kuvakortti vastasi kymppiä, ässä yhtätoista mutta jos oman kuntotason yhtään epäilee kestävän enemmän niin antaa mennä vaan. Tsemppiä treeneihin!

2 kommenttia

  1. Mari kirjoitti:

    Tämä onkin hauska idea!
    Tulen varmasti testaamaan etenkin kotijumpassa-mikä helposti on aika tylsää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.