Hae
My Project Is Me

Lauantaikevennys

Valmiiksi katettu pöytä herkullisine tarjottavineen. Tarjoilija kaataa sinulle kahvia ja nautit olostasi. Tausalla soi rauhallinen musiikki. Tiedät ettei sinun tarvitse korjata pöytää syötyäsi vaan voit vain nauttia antimista, hengähtää hetken ja sitten poistua..

P1160174

..Kunnes mukana olevat lapset kyllä pitävät huolen siitä ettei tämä hetki kestä muutamaa sekuntia kauempaa ja aloittavat keskinäisen velmuilun kovalla äänellä. Se rauhallinen hetki oli siinä. Onneksi sentään sitä pöytää ei tarvitse itse siivota 😉

P1160177

6 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Hyi mikä riehupellekuva :S

 2. Anumaaria kirjoitti:

  Musta taas tää oli ihan mahtava. Aitoa iloa, jota vain lapsi voi noin estotta näyttää. Ihana 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Näin minä sen itsekin todellisuudessa näen ja koen <3 Yllä oleva vastaukseni oli ehkä hivenen sarkastinen.

 3. Pikku Koala kirjoitti:

  Ihanat kuvat ja maukkaan näköistä ruokaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.