Hae
My Project Is Me

Vähän treenikertausta ja suuria salaisuuksia

Moikka,

Kun viime viikolla viimein pääsin liikunnan pariin torstaina, olinkin oikein ahkera ja kasasin noin 5h muutamalle päivälle sekä salista että kävelystä. Tämä sitten kostautui tämän viikon maanantaisalin yhteyessä, jolloin olin ihan totaalisen poikki – tai ainakin viimeistään salin jälkeen. Ei tosiaan käynyt mielessäkään että olisin lähtenyt illemmalla vielä kävelemään. Joskus näinkin. 

Eilen taas kun olisin voinut jo jaksamisen puolesta lähteäkin ulos, en ehtinyt. En sitten tiedä oliko ehtimättömyys tekosyy mutta päivä kului lähinnä leipoessa. Vietämme siis tulevana lauantaina 2-vuotispäiviä ja eilen tämä leipomisurakka alkoi muffineilla ja aamusta ensin leivontatarvikkeiden noutamisella kaupasta.Tänään jatkuu.

Ja jotta päivässä ei olisi ollut muutoin tarpeeksi täytettä, sain päähänpiston raskauskuvista. Ensimmäisellä kerrallahan kävin valokuvaajaystäväni luona kuvattavana mutta nyt sellaiselle ei enää valitettavasti ollut mahdollisuutta (mitäs olen myöhäinen herääjä). Niinpä toteutin urakkaa kotona; Ei ihan ammattitasoa mutta ehkä näsitä pienellä muokkauksella saa jotain aikaan. Tässä yksi esimerkki.Ja sitten ne suuret salaisuudet, jotka itseasiassa ovat vastauksia Kaisa Salosen esittämään haasteeseen. Haaste on tuttu viiden mielivaltaisen kysymyksen patteristo. Kiitokset Kaisalle haasteen esittämisestä.

1. Oletko aamutreeni-ihminen?
Näinkin voisi kait sanoa. Tykkään aamutreeneistä kahdestakin syystä – kaikki päivän rasitteet ovat vielä edessä päin ja jos salilla käy, niin tilaa on. Itseasiassa on olemassa kolmaskin syy; aamu käynnistyy jotenkin paremmin treenin jälkeen kuin ilman. Ja jos oikein hakemalla hakee niin neljäntenä syynä voisi kait pitää ajattelumallia siitä että aamulla se treeni on sitten jo tehty pois päiväjärjestyksestä. 

2. Mikä on lempimausteesi?

Valkosipuli, jos se lasketaan mausteeksi. Tai ruohosipuli. Tai sipuli yleensä. Oi, ja persilja on myös äärettömän hyvää ja sopii moneen paikkaan. Oikeista mausteista kait täytyy sanoa että erilaiset pipppuriseokset löytävät myös tiensä melkein joka ruokaan. 

3. Mikä on lempitreenisi?

Voiko sellaista olla? Jos ei huomioida juuri tämänhetkistä treenailutapaa niin alakroppaa on mukava rääkätä isoilla painoilla. Toisaalta, tykkään ihan yhtäpaljon myös käsipäivistä koska muodokkaat käsivarret ovat enemmän kuin tervetullutta tähän kroppaan. Ja vatsalihastreenistä olen tykännyt aina (vaikkei se juuri nyt ulospäin näykään :D) 

Tässä teille todellinen kuva-arvoitus


4. Pahin epäonnistumisesi, missä yhteydessä, ja miten selvisit tilanteesta?
Miksei tällaisia koskaan tule mieleen silloin kun joku kysyy? Nyt mielessä pyrivät vain epäkohonneet muffinit ja valuvat kakkutäytteet (eikä tämä nyt suinkaan ole ollut elämäni suurin epäonnistuminen). 

Voisi luulla ettei tätä saa enää pelastettua

Vaan kappas, pöytään se päätyi


5. Kumpi ensin leivälle: juusto vai kinkku?

Tietenkin kinkku! Juusto laitetaan vasta siihen ihan päälle, juuri ennen paprikaa ja kaikki muu jää sen alle.

Koska olen kertaalleen omat kysymykseni lähettänyt eteenpäin, otan ilon irti vain vastaamisesta. Ja vaikka mainitsinkin eilisen olleen viimeinen muistutus blogin siirtymisestä niin olkoon tässä vielä yksi. Tämän päivän aikana siirron pitäisi siis tapahtua ja tämän jälkeen uusi osoite on

https://myprojectisme.vaikuttajamedia.fi

Jatkossa seuraamisen Bloglovinin tai Blogilistan kautta pitäisi sujua ilman erillisiä toimenpiteitä. Seuraaminen googletilin kautta saattaa aiheuttaa sen että joudut poimimaan uuden osoitteen talteen ja syöttämään sen manuaalisesti seuraamiesi blogien listalle (näin ainakin minä olen tehnyt). Tämähän on onneksi helppoa. 
1. Kopioi yltä blogin uusi osoite
2. Lisää se lukijalistaasi hallintapaneelissa ”lisää” painikkeen avulla
3. Tallenna muutokset ”Lue”-painikkeella


Iloisia lukuhetkiä myös jatkossa! 
   

3 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Moi. Onkohan tuolle siirtymiselle jokin kellonaika? Ainakaan nyt ei vielä löytynyt tuon linkin alta. :/

  • jennie kirjoitti:

   Parhaillaan yritetään saada siirrettyä ja suurimmaksi osaksi (muutamaa kommenttia lukuunottamatta) on nyt siirtynyt 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  ok 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.