Hae
My Project Is Me

Vähän vaatteita ja sensellaista

Moi,

Olen pitänyt aika pientä ääntä kategoriassa ”muoti”  ja ihan hyvästä syystä sillä  98% ajasta päällä on jotain tuulipukukansan aarteita. Ja ne loputkin prosentit pyhitetään sitten treenivaatteille, joissa ei ole sielläkään pahemmin uutuuksia viimeaikoina nähty. Tajutessani tämän painelin ostoksille ja aloitin helpoimmasta, eli treenivaatteista. Saalis jäi kuitenkin pieneksi mutta pientä piristystä löytyi Budget Sportista uuden treenitopin muodossa. Hieman väljempi malli ja pirteä väri olivat ne, jotka minua erityisesti houkuttivat.

IMG_2494

Toppi: Reebok, Budget Sport

01bf289828b45bab1c1728c49b7d79964c365c131c 017b7757d4cbb74cf35a68b5d86425700da4d358bf

Verkkariosasto (siis se minun jokapäiväinen virka-asuni) kaipaisi myös kipeästi uudistamista varsinkin kun reilun kuukauden päästä tämä ”tyyli” pitäisi pakata matkalaukkuun ja viedä maailmalle. Niinpä siis käytännöllisten, liikkumisen mahdollistavien sekä siistien vaatevalintojen tekemistä on luvassa  – varsinkin kun oma naapurikin sanoi ettei meinannut tunnistaa minua allaolevissa vaatteissa kun yleensä olen niin erilainen (tämä oli kiertoilmaisu homssuiselle). Otin naapurin kommentin täysin kohteliasuutena ja se viimeistän sai minut ajattelemaan pientä panostuspolitiikkaa tähän ”Toivottavasti-kukaan-tuttu-ei-tule-vastaan”-tyyliini.

Paita: VeroModa Housut: H&M Takki ja kaulus: H&M Kengät: Dinsko

Paita: VeroModa, Housut H&M, Takki ja irtokaulus: H&M, Kengät: DinSko, Kaulakoru: GT

Matkan määränpäänä on tuttu mummola Skotlannisssa, jonne suuntaan ensimmäistä kertaa yksin lasten kanssa. Reissun päällä ollaan noin kuukausi ja tuona aikana on tarkoitus päivittää blogia ihan normaaliin tapaan. Luvassa tosin on varmasti tuttujen ruokailujuttujen lisäksi kotijumppailuja, vaateostoksia  sekä yleistä fiilistelyä matkan tuomien ajatusten ympäriltä. Siihen saakka kuitenkin sitä itseään ihan täältä kotoa käsin.

IMG_1750

Maaliskuussa 2011 oli jo näin keväistä


IMG_0587

mikälie vuosi kyseessä..


IMG_9398

lenkkityyliä kesältä 2013


IMG_1319

Ja aina sieltä on tullut jotain ostettua 😉

Loppuun haluan vielä vinkata kaikille imettäville äideille että MamaMia- verkkokaupasta saa nyt aikanaan minunkin paljon käyttämääni Sobean mallistoa hyvällä alennuksella. Sain  vinkkiä poistomyynnistä, kiitos kesäisen yhteistyöni, mutta (valitettavasti) imetysajat taitavat olla nyt tässä taloudessa toistaiseksi takanapäin eikä tarjous kosketa siis tällä erää enää minua. Koska siitä saattaa olla kuitenkin iloa jollekulle teistä lukijoista niin päätin asiasta kuitenkin täällä julkisesti vinkata.

sobea3-1024x576

Ai, ja vielä on pakko sanoa yksi asia loppuun ihmisten hyvyydestä. Tilasin vähän aikaa sitten SportsDirectilta vaatteita piiiiiiitkästä aikaa. Vasta tilauksen laitettuani tajusin että toimitustiedoissa on vanha osoitteeni ja sormet ristissä toivoin että toukokuuhun saakka varmuudeksi käännetty postimme osaisi sen tänne kotiovelleni toimittaa. Näin ei näköjään kuitenkaan ollut sillä sain eilen tekstiviestin minule tuntemattomalta ihmiseltä ”Hei, sinulle oli saapunut paketti-ilmoitus vanhaan osoitteeseesi Sports directilta 17.2. Seurantakoodi on… niin voit tarkistaa mistä voit paketin noutaa”. Voinette vain arvata miten vuolaasti kiitin entisessä asunnossani asuvaa henkilöä. Ja koska olen niin otettu, haluan tehdä sen vielä täälläkin. Kiitos, kiitos,KIITOS!

 

10 kommenttia

 1. Asta kirjoitti:

  Asuisipa minullakin sukulaisia ulkomailla… Onko tuo sinun vai lastesi mummola? Ihanaa matkaa, toivottavasti on lämmintä.

  • jennie kirjoitti:

   Siinä on omat hyvät puolensa ja harmittaa vietävästi etten nuorempana tajunnut käyttää hyväkseni mahdollisuutta tutustua maailmaan tätä helpopa reittiä :/ Kyseessä on minun mummolani eli lasten isomummola.

 2. Sintti kirjoitti:

  Ai vitsit, sulle sopii tuo otsatukka niiiiin hyvin!

 3. Kati kirjoitti:

  Mä odotan just miestäni kotiin Lontoosta ja Sportsdirectin ”tilauksen” laitoin mukaan. En ole tuolta vielä netin kautta koskaan tilannut. Onko millaset postikulut? Niillä on kyllä paljon edullisia kamoja, että sieltä kannattaa jo tilatakin…
  Skotlanti lasten kanssa kuulostaa super kivalta. Mä saan viettää kesän (3kk) tyttöjen 8v. ja 6v. kanssa kotona ennen kuin vauvanikin aloittaa koulun. Hui, mihin tämä aika oikein menee??

  • jennie kirjoitti:

   Lapsista kait sen ajankulun tosiaan huomaa kaikista nopeimmin. Jokainen tie on koulutie – ensi sykysynäkin mutta sitä ennen onneksi on vielä edessä toivottavasti pitkä kevät (eli ei enää mitään talvea, jookos) ja se ihana kesä. Postarit taisi olla 7€ (tai jotain sen suuntaista ainakin). Oma tilaukseni pieneni myös huomattavasti kun tiedän että tuo liike tulee kohta olemaan käen ulottuvilla ja pääsee ostamaan varmasti sopivia kokoja.

 4. Miisu kirjoitti:

  Laitahan sitten sportsdirectin vaatteet esittelyyn tänne bloginkin puolelle 😉

 5. Lille kirjoitti:

  Vähän myöhässä tuleva kommentti kun löysin tän sun blogin (tosi kiva muuten) vasta nyt ja oon lueskellut näitä vanhoja juttuja. Mutta nyt oli pakko kommentoida kun huomasin tutun kadun kuvassa. Opiskelen itse siis Stirlingissä ja tuli jollain tavalla outo tunne nähdä kuva sieltä suomalaisessa blogissa. 😀 Minne päin olet Skotlantia matkaamassa?

  • jennie kirjoitti:

   Ei mikään kommentti ole koskaan liian myöhään tuleva, tekstit ne vain vanhenevat 😉 Olen tässä kirjoitellessa huomannut että yllättävän moni on Skotlannissa käynyt tai ainakin halausii mennä käymään mutta näin lähelle ei ole vielä osuttu että kukaan ainakaan julkisesti tunnistaisi jonkin paikan kuvan perusteella. Voin vain kuvitella sinun tuntemuksesi varsinkin kun kyseessä ei ole mikään ensisilmäyksellä tunnistettavissa oleva matkailukohde kuten vaikkapa Edinburghin linna.

   Minun tieni vie kohti mummolaa, joka löytyy Bo’ness:n kulmilta. Se minne kaikkialle sitten ehtii liikkumaan jää nähtäväksi.. Tosin täytyy myöntää etten ole mitään erityistä suunnittelut eli hyvin paljon todennäköistä on että vien vain arkielämäni hetkellisesti toiseen maahan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *