Hae
My Project Is Me

Dieettiviikko 4: Positiivista pöhinää

Jos luulit että maanantaipunnitus on jäänyt kohdallani välistä koska en ole siitä kirjoittanut, luulit väärin. Jos luulit että en ole julkistanut tuloksia koska en ole ollut niihin tyytyväinen, luulit edelleen väärin. Voin nimittäin heti alkuun paljastaa että pudotusta tuli jälleen ja tällä kertaa 800g. Tällä hetkellä painoni on siis 73,9kg mutta en vain ole ehtinyt tulla blogin puolelle siitä iloitsemaan. Neljäs dieettiviikko oli siis menestys.

Syön sitä mitä mieleni tekee

Alkutakkuilun jälkeen painonpudotus tuntuu todella hyvältä. Edelleen allekirjoitan sen, mitä viime viikolla sanoin eli että en koe luopuneeni mistään; En koe tehneeni suuria uhrauksia saadakseni painoa alaspäin vaikka toki joitain muutoksia aiempaan toimintaani olenkin tehnyt. Siinä missä ennen saatoin elää välipaloilla, elän nyt oikealla ruoalla ja välipalat toimivat nimensä mukaisesti isompien aterioiden välissä tarjoamassa energiaa ja ehkäisemässä näläntunnetta. Keskityn tällä hetkellä ehkä enemmän siihen mitä syön mutta syön kuitenkin sitä mitä mieleni tekee. Ristiriitaista? Ei oikeastaan vaikka siltä ensi alkuun saattaakin kuulostaa. Kun syö hyvin ja tarpeeksi, jää erilaisille mieliteoille vähemmän tarvetta ja tajusin tässä samalla että en ole muuten syöny6t, tai edes ajatellut, karkkeja viimeiseen neljään viikkoon lainkaan. Ja voin muuten kertoa että kaltaiselleni karkkihiirelle se on todella paljon se.

Saan lisää energiaa

Koen vuoden 2019 projektissani paljon yhtymäkohtia vuoden 2011 menestystarinaani. Tuntemukseni tilanteen hallinnasta olivat silloin jokseenkin samanlaiset ja tein asioita tavoitteeni eteen halusta, en jonkinlaisesta pakosta. Olen monesti muistellut tuota menestystarinaa ihmetellen sitä, miten se kaikki tuntuikaan tapahtuneen niin helposti. Ihan vielä en tiedä vastausta mutta missään nimessä kyse ei ole mistään yksittäisestä tekijästä. Aivan kuten tuolloin, on minulla tekemisisissäni positiivinen pöhinä päällä ja koen että minä itse hallitsen tilannetta eikä toisinpäin. Tämä on mukavaa ja koen että olen saanut, ja saan, tekemisistäni lisää energiaa päiviini – ja yhtäkkiä positiivinen kierre onkin valmis. Ei muuta kuin energistä ja positiivista keskiviikkoa!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.